Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. 7 haftalık hamileyim.dün gece benden zakız gibi yapışkan küçük bir şey geldi.kıvamı garib afedersiniz böyle kurumuş sümük gibi.çok küçük. Başına gelen varsa lütfen yazsın
Merhaba. 7 haftalık hamileyim.dün gece benden zakız gibi yapışkan küçük bir şey geldi.kıvamı garib afedersiniz böyle kurumuş sümük gibi.çok küçük. Başına gelen varsa lütfen yazsın
Mrb benim de ilk haftalarda çok sık oluyordu doktorum önemli birşey görmedi ama 9. Haftada fitil vermişti 3 günlük kullandım hala tam olarak geçmiş değil sizin de kesinlikle doktorunuza görünmenizi tavsiye ederim
Progesteron zaten günde iki defa alıyorum. Doktora yazdım yarın gel dedi ama kahverengi akıntıdan korma dedi. Kahverengi hamile kaldığımdan beri geliyor ama kıvamı farklı oldu diye korktum