Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sari ama hamilelikten dolayi mi yoksa enfeksiyonmu bilmiyorumAkinti sarimi nasil
İnşallah bende hamileyimdirrBende 8 haftalık hamileyim sarı akıntım var 2 aydır
Hayir kokulu degil canm sivi sekilde sariydi akinti belim de kasiklarimdada agri varKokulu ve peynir gibi kıvamdaysa Enfeksiyon dur. Ama diğeri g ebelik belirtisi olabilir canım .hatta bende hamileyim 6 haftalık benimde çok oluyor. Leke de inş yerleşme kanamandır
O zaman var gibi ama çok ta heveslenme üzülme sonra . Adet günü eve test yap silik de olsa çıkar belki baktın negatif çıktı adette olmadın direk kan ver sağlık ocağında pazartesi açılır zaten .Hayir kokulu degil canm sivi sekilde sariydi akinti belim de kasiklarimdada agri var
Bendede o dert var 4 gun gecti ve bugun hafif bi pembesi bi lekeme oldu normalmi bu ya...
yarin eczaneden alsam test acaba cikarmi bilmiyorum beklemk gerekiyor sanirim sabirsizlikla ama dedign gibi uzulmekte istemiyorumÖzel de kan versen çıkardı canım bekleyemiyorum diyorsan eger ... kanda hemen çı
O zaman var gibi ama çok ta heveslenme üzülme sonra . Adet günü eve test yap silik de olsa çıkar belki baktın negatif çıktı adette olmadın direk kan ver sağlık ocağında pazartesi açılır zaten .
Canım bende yeni hamileyim ve akintim çok oluyo ilk öğrendiğmde de çoktu doktora sordum koku yoksa kaşıntı yoksa akıntı olması normal dedi hamilelikte akıntı artiyomus insallahhhhh hamilesindirrAnladim canm 2 gun oncede hafif kan gibi tirnak ucu kadar sulu akinti oldu acaba neden yerlesme kanaması diye bisey duydum olabilirmi acaba valla delircem surekli araştırıyorum herkes farkli bisey yazmis ins hamileyimdirr