Gebelikte sari akinti olan varmi

CAN MERVE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
9
1
1
44
Kizlar yardm edin adetime 4 gun var bazen sari akintim oluyor belim cok agriyor ve kasiklarimda adet olcakmis gibi ama 2 gun once hafif kan gibi lekede geldi hamile olabilirmiyimmm

Akinti enfeksiyon belirtisi de olabilir. Bence az daha sabredip bi test yapin

Kokulu ve peynir gibi kıvamdaysa Enfeksiyon dur. Ama diğeri g ebelik belirtisi olabilir canım .hatta bende hamileyim 6 haftalık benimde çok oluyor. Leke de inş yerleşme kanamandır

Anladim canm 2 gun oncede hafif kan gibi tirnak ucu kadar sulu akinti oldu acaba neden yerlesme kanaması diye bisey duydum olabilirmi acaba valla delircem surekli araştırıyorum herkes farkli bisey yazmis ins hamileyimdirr

Kokulu ve peynir gibi kıvamdaysa Enfeksiyon dur. Ama diğeri g ebelik belirtisi olabilir canım .hatta bende hamileyim 6 haftalık benimde çok oluyor. Leke de inş yerleşme kanamandır
Hayir kokulu degil canm sivi sekilde sariydi akinti belim de kasiklarimdada agri var

Özel de kan versen çıkardı canım bekleyemiyorum diyorsan eger ... kanda hemen çı
Hayir kokulu degil canm sivi sekilde sariydi akinti belim de kasiklarimdada agri var
O zaman var gibi ama çok ta heveslenme üzülme sonra . Adet günü eve test yap silik de olsa çıkar belki baktın negatif çıktı adette olmadın direk kan ver sağlık ocağında pazartesi açılır zaten .

Bendede o dert var 4 gun gecti ve bugun hafif bi pembesi bi lekeme oldu normalmi bu ya...
Özel de kan versen çıkardı canım bekleyemiyorum diyorsan eger ... kanda hemen çı

O zaman var gibi ama çok ta heveslenme üzülme sonra . Adet günü eve test yap silik de olsa çıkar belki baktın negatif çıktı adette olmadın direk kan ver sağlık ocağında pazartesi açılır zaten .
yarin eczaneden alsam test acaba cikarmi bilmiyorum beklemk gerekiyor sanirim sabirsizlikla ama dedign gibi uzulmekte istemiyorum

Tamamen enfeksiyon bence heyecan yapma hayal kırıklığı çok kotu oluyor...

Anladim canm 2 gun oncede hafif kan gibi tirnak ucu kadar sulu akinti oldu acaba neden yerlesme kanaması diye bisey duydum olabilirmi acaba valla delircem surekli araştırıyorum herkes farkli bisey yazmis ins hamileyimdirr
Canım bende yeni hamileyim ve akintim çok oluyo ilk öğrendiğmde de çoktu doktora sordum koku yoksa kaşıntı yoksa akıntı olması normal dedi hamilelikte akıntı artiyomus insallahhhhh hamilesindirr

Back
X