Gebelikte sarı akıntı olup sağlıklı doğum yapanlar

asdasdws

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
403
99
13
28
Merhabalar kizlar. Daha önce benzer konu açtim ama çözüm bulamadım içim hala rahat değil.
Gebeliğimin başından beri geçmeyen sari akintim var. 1-2 defa idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü idrar yolu enfeksiyonu çikmadan öncede vardi. Doğum zamanım yavastan yaklasti endiseliyim.
Hergün günlük ped kullanıyorum(3-4 defa). Ne yaptıysam geçmedi.
Kızılcık suyu-kefir-antibiyotik (idrar yolu enfeksiyonu için)-fitil….. bunlar denediklerim

Böyle olup sağlıklı doğum yapan var mı? Bebisine hiç bir sey geçmeden kucağına alan?

sarı derken sapsarı mı yoksa bej gibi mi? kaşıntı ve kötü koku var mı? her kontrolde idrar tahlili yapıldı mı? enfeksiyon çıktığında tedavi uygulandı mı (doktor tarafından önerilen bir tedavi)

sarı derken sapsarı mı yoksa bej gibi mi? kaşıntı ve kötü koku var mı? her kontrolde idrar tahlili yapıldı mı? enfeksiyon çıktığında tedavi uygulandı mı (doktor tarafından önerilen bir tedavi)
Sarı baya ya. Şu koca 30 haftada 1-2 yesil bile oldu ama şuan açık sarı gibi. Ama asla şeffaf veya beyaz değil :(( dediğim gibi 1-2 kez idrar yolu enfeksiyon çıktı aama hafifti ve tdavi uygulandi(antibiyotik hap-toz ve fitil) ama idrar yolu enfeksiyonu yokken de vardu renk akinti o yüzden ondan kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Kaşıntı ve kötü koku yok. Offf ne yapıcam bilmiyorum

Up
Benim vardı. Şeffaf değildi genelde hep sarıydı. Bir kaç kez de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim gebelikte ilaç kullandım. Sağlıklı doğum yaptım bebişim yanımda uyuyor
ayyy Allah’ım darısı bana ya . Düşün düşün kafayı yiyecegim yoksa . Teşekkür ederim valla biraz için rahatlıyor böyle mesajlar görünce

Back
X