Z zkarays Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2023 5 7 1 30 18 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zkarays #1 Şekerim çıktı diyet listesini her gün uyguluyorum tabii amaa canım LAHMACUN çekti yiyebilir miyim acaba şöyle 3 tane falan güzel olur yiyebiliyorsam .
Şekerim çıktı diyet listesini her gün uyguluyorum tabii amaa canım LAHMACUN çekti yiyebilir miyim acaba şöyle 3 tane falan güzel olur yiyebiliyorsam .
gizojli Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2023 689 526 18 18 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zkarays #2 zkarays .!.: Şekerim çıktı diyet listesini her gün uyguluyorum tabii amaa canım LAHMACUN çekti yiyebilir miyim acaba şöyle 3 tane falan güzel olur yiyebiliyorsam . Genişletmek için tıkla... Benim de gebelik şekerim vardı diyet yapıyordum ama çok kaçamağım oldu yalan yok sağlıkla kucağıma aldım kızımı
zkarays .!.: Şekerim çıktı diyet listesini her gün uyguluyorum tabii amaa canım LAHMACUN çekti yiyebilir miyim acaba şöyle 3 tane falan güzel olur yiyebiliyorsam . Genişletmek için tıkla... Benim de gebelik şekerim vardı diyet yapıyordum ama çok kaçamağım oldu yalan yok sağlıkla kucağıma aldım kızımı
sarilimoncuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2022 2.129 4.988 63 18 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zkarays #3 gizojli .!.: Benim de gebelik şekerim vardı diyet yapıyordum ama çok kaçamağım oldu yalan yok sağlıkla kucağıma aldım kızımı Genişletmek için tıkla... Siz sağlıkla kucağınıza aldınız diye böyle bir akıl vermeyin. Çok fazla da sıkıntı yaşayan var. Konu sahibi 3 tane lahmacun abartı. 1 taneyi bol salata ayran ile tüketebilirsiniz. Sonuçta beyaz undan yapılıyor hamuru.
gizojli .!.: Benim de gebelik şekerim vardı diyet yapıyordum ama çok kaçamağım oldu yalan yok sağlıkla kucağıma aldım kızımı Genişletmek için tıkla... Siz sağlıkla kucağınıza aldınız diye böyle bir akıl vermeyin. Çok fazla da sıkıntı yaşayan var. Konu sahibi 3 tane lahmacun abartı. 1 taneyi bol salata ayran ile tüketebilirsiniz. Sonuçta beyaz undan yapılıyor hamuru.
S sunsea Guru Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 7.256 8.970 398 İstanbul 18 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi zkarays #4 zkarays .!.: Şekerim çıktı diyet listesini her gün uyguluyorum tabii amaa canım LAHMACUN çekti yiyebilir miyim acaba şöyle 3 tane falan güzel olur yiyebiliyorsam . Genişletmek için tıkla... 3 tane çok değil mi Çok canınız çekti ise 1 taneyi bol yesillikle tuketirseniz sekeriz çok etkilenmez diye umuyorum .
zkarays .!.: Şekerim çıktı diyet listesini her gün uyguluyorum tabii amaa canım LAHMACUN çekti yiyebilir miyim acaba şöyle 3 tane falan güzel olur yiyebiliyorsam . Genişletmek için tıkla... 3 tane çok değil mi Çok canınız çekti ise 1 taneyi bol yesillikle tuketirseniz sekeriz çok etkilenmez diye umuyorum .