Gebelikte şeker.

Pelinsu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
82
29
88
30
Merhabalar 36 haftalık gebeyim. Bebek iri olduğu için endokrinoloji yonlendirildim. Şeker ölçüm istendi. Doktorun önerdiği cihazı bulamadım başka marka aldım o da hep yüksek gösterdi. Daha sonra tekrar gittim insülin kullanımı istendi. Ancak içime sinmedi ve sağlık ocağından açlık ve tokluk baktırdım. Cihazla asla aynı değildi. Sonra doktorun önerdiği cihazı buldum ve tekrar ölçmeye başladım normal çıkıyordu. Sadece kacirdigim zaman yüksek çıkıyordu. Henüz kontrole var. İnsülin boşuna mı almış oldum. Başına gelen var mı? Bebeğe zarar veririr mı? Şimdi ben devam etmeli miyim? Normal çıkan ölçümleri insülin kullanmadan yapmıştım. Kafam çok karışık.

Kilosu kaç 36da

Kilosu kaç 36da
Merhaba bizde 27 haftaligiz 25 ncı haftada şeker yüklemesi yapıldı sonuç
Açlık şekeri içmeden önce : 95
60. Dakika: 181
120. Dakika: 164
Böyle çıktı hepsi açlık tabi tokluk degil
75 gram lik içtim sonuçlar böyle çıktı ayy birde bı tatlı krizi oluyor ki sorma zaten normalde de tatlıya düşkünüm sigara bu kadar zorlamamıştı endokrinoloji ye gonderdi 16 anda gidicem işte cokmu yüksek az mı arada tatlı yesem birşey olur mu dahiliye hiç birşey demedi iki kere gittim birisi hiç şeker yok diyebilirim hafif bı diyetle hal olur dedi ikinci başka doktora gittim yüksek endokrinoloji dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…