- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
cevabın ıcın tesekkur ederım doktora gıttıgınde ne dedıgını de yazar mısın bana da saat 9 da ınsulın verdı bı doz cok dusurme dedı ama garıp yanı aclık sekerım tokluktan yuksekGecmis olsun canim gebelik sekeri bendede war 2 defa yukleme yapildi diyete dewam ediyorum ben cok fazla dusmedi benimde.
yalniz benim aclik 90 larda tokluk yuksek cikiyor ptesi gidicem tekrar ilac konusuna ozaman karar werecek
İşte ben de aynen oyle yapiorum gunduz tokluk sekerleri 110 civari aclik sekeri dusmedi niyeyse mesela kahvalti etmiyim yukseliyoöğünlerini ve ara öğünlerini düzenli bir şekilde yersen insüline gerek kalmaz .Sabah kaç gibi kahvaltı yapıyorsun bilmiyorum ama mesela 9 gibi kahvaltını yaparsın 11 gibi bir ara öğün tek bir çeşit meyve olur yada ayran yada biraz kuruyemiş sonra 1de öğlen yemeğini yersin 3te tekrar bir ara öğün bu şekilde dengeleyebilirsin.
Belki anliyolardir boydan kilodan filan ya da kilo alim hizindanbenım tokluk sınırda çıktı
ama doktor yükleme yapmadı nedense.
Ahh pirosum konu niye cikmio ana sayfada bdv konulari var HepGüncel
Zorla çıkartırık :OAhh pirosum konu niye cikmio ana sayfada bdv konulari var Hep
Aynen zorla cikarttikZorla çıkartırık :O
Bdv ye aç kibliyim seniAynen zorla cikarttikfiltreleme yapmislar bence
Rabbim yardımcınız olsun o zaman kendinizi hiç aç bırakmayacaksınız.Sürekli minik atıştırmalıklarla desteklemeniz gerekiyor sanırım.İşte ben de aynen oyle yapiorum gunduz tokluk sekerleri 110 civari aclik sekeri dusmedi niyeyse mesela kahvalti etmiyim yukseliyo
Ewet gece kalkip biseyler yesem mi diye dusundum bi salatalik meselaRabbim yardımcınız olsun o zaman kendinizi hiç aç bırakmayacaksınız.Sürekli minik atıştırmalıklarla desteklemeniz gerekiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?