gebelikte şeker

Canım geçmiş olsun çok.. Ben şeker yükleme kısmına henüz gelmedimm..
Bir sıkıntı olmaz inşallah gülüm içini ferah tut..
13 haftalikk yuce enyaliosss insulin verdi aksamlari vurcam ayarlicam sekere gore lahana suyu duydum bi de

13 haftalikk yuce enyaliosss insulin verdi aksamlari vurcam ayarlicam sekere gore lahana suyu duydum bi de
Lahana suyunu çok fazla içme canım..
Belki bir zararı vardır..
Ayarlarsın sen, prensesin annesi.. =)

A
açlık şekerini kendi kendine düşeremezsin arkadşm öncelikle geçmiş olsun bnde de gebelik diyabeti vardı 4 ay önce doğum yaptım. Benimde iki kez ölçüldü diyetle de kontrol edemedik ve insülin başladık çünkü hamilelikte şeker ilacı kullanılmıyor. Günde 4 kez 6 doz olarak kullandım doğuma kadar doğum yaptıktsn sonrs hem benim hem bebeğin şekeri ölçüldü.ve çok şükür ikimzdede çıkmadı. Doktorun ne derse harfiyen uy ve insülini ihmal etme Allah korusun bu gebelikte çıkan şekerin senin için hiçbi zararı yok etkilerse bebeği.etkileyen pis bişey biz atlattık darısı sana olsun , Rabbim sağlkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

sagolasın cnm cok mutlu oldum sızın ıcın aclık sekerı farklı bısey anlasılan bu gece kalktım 4 de yogurt yedım sabah sekerı yıne aynıydı ancak rtık aclık sekerı sayılmaz heralde 118 cıktı hep aynı bı fazla bı eksık buun baslıoz ınsulıne cumartesı baslayamadık cunku kalemını vermedıler hastane vercek dedıler hastane eczane dedı karıstı bugun bı sekılde alıcaz ınsallah bebegımız etkılenmemıstır iri bebek degıl ama

Çok geçmiş olsun . Benim kide.iri bebek değildi insülin kullanmasaydım son haftalarda irileşiyormuş şekerden dolayı benim ki.2900 çıktı ben özel hastanede muayene olmuştum insülin kaleminide eczane den almştk

bak işte eczane vermedı bıze ıkı gundur napıcam dıye dolasıom bu akkşama hayırlısıyla yapıcaz ıgnemısı bana tek doz verdı sadece aksam 8 9 arasında vur dedı fazla dusurme 80 90 cıvarında ayarla dedı

Hmm anladım sende şeker ölçüm aleti de var sanırım . Bende yoktu ölçüm yapılmadan vurdum ben sürekli parmaklar delik deşik olmuştur kıyamamm yaa doğırunca geçicek inş. İnsan kafaya takmadan edemiyo değilmi? Ve suyu hiç ihmal etme ben kendi doktorum olmadığı için başka birine muayene olduğmda okadar korkutruki beni hamileliğimin son haftalarında bebeğin suyu ile ilgili , doktorunaher gittiğinde bebğin suyuna baktır şeker olan hamileliklerde amnıon sıvısı birrrn artış yada azalma görülebiliyo. Öpüyorum sizii . Şuan kaç haftalıksınız

28+3uz bugun cnm 3 lt su ıcıyorum gınluk sişelerı doldurup bıtırıyorum bebegın suyuna ıyı dıo drumuz bakalım ınsallah bı sıkıntı olmadan atlatıcAZ parmaklar delık tesık ya gunde 4 kere ölçuyorum sabah sekerı normal olsa bı problem yok ama dr da olmaz ınsulıne baslıycaz dedı hadı bakalım harfıyen dedıklerını yapalım da bısey olömasın bebegımıze

Olmaz Allah ın izni ile sen tedavini yaparsan , zaten en yüksek sabah kahvaltısında çıkıyo . Bazılarının hiç haberi bile olmuyomuş şeker yüklemesi yapmayınca şeker olup olmaduğınıda anlamıyolar tabi , ve doğum yapıyolar, ama böyle bi riskte alamayız dimi ? Şuanda pişmanmısın şeker yüklemesi yaptırdığın için ?

Bu şeker yüklemesini neden yaptırıyorsunuz? Ben yaptırmayı düşünmüyorum da doktor mu önerdi size mecburi bişey mi?

Bu şeker yüklemesini neden yaptırıyorsunuz? Ben yaptırmayı düşünmüyorum da doktor mu önerdi size mecburi bişey mi?
MEcbur değil ama çoğu doktor da öneriyo şuan iyiki yaptrdm diyorum iyiikii son haftalarda bebğimi kaybedicektim ben nderseyse gebelik diyabeti olanlarda doğuma yakın ani bebek ölümleri olabiliyo su bitebiliyo veya çok artıp bebeğin gelişimibi engelleyebiliyo bence içtiğiniz şekerden daha çok zarar verme riski var , sonrasında pişmanlık duymamak için önlem almalıyz die düşünüyorum. Zaten içtiğimz o şeker yedipimiz iki dilim baklavaya eş değermiş yani

yok cnm bende belırtılerı vardı zamanı gelınce ytaptırdım hemen gecelerı ssureklı cıse kalkıodum agzım kuruyodu hep dıkkat etmeye basladıımdan berı kılo da almadım ıyı oldu

yaptırmak ıstemıyorsanınz en azından asmlerde aclık sekerlerınızı ölçtururun artıdıyetle devam edın kb hıdratları uketmetyın seker varmıs gıbı beslenın şeker varsa cok cıddı sonuclar dogurabılıyor göze almak dogru degıl bence yıne de sız bılırsınız tabı ben yaptırdım cıktı bende belkı de anı bı sekılde kaybedecektım bebegımı önlem almıs oplduk

Siz yükleme yapınca şekerinizin olduğunu öğrendiniz yani? Geçmiş olsun
Peki belirtileri neler ben en azından belirtilere göre hareket edeyim

Siz yükleme yapınca şekerinizin olduğunu öğrendiniz yani? Geçmiş olsun
Peki belirtileri neler ben en azından belirtilere göre hareket edeyim
yukleme yapmadan anlamadım tabı cunku onesınde hep normal çıkıodu belırtılerı zzaten 24 28 arasında cıkıo fazla su ıcıosun agzın kuruyo sureklı ıdrara cıkma hıssı ayaklarda yanma oluyo bunlar seker belırtısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…