- 23 Kasım 2024
- 70
- 64
- 3
- 25
- Konu Sahibi melikeozdemir1
Serbest t4 düşük geldi. internette zeka geriliğine yol açtığı, erken doğuma sebep olduğu yazıyor. gebelikte bu sorunu yaşayan var mı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhablar ne kadarlık hamilesiniz?benim de düşüktü.9 ay boyunca ilaç kullandım.Kadın doğum ya da dahiliye doktoru ile ilerlemenizi öneririm bu süreçte.Her ay aynı dahiliye doktorunda kan testi yaptırdım.yükselmeyince ilacın dozunu yükseltti.sonra arttı.Kadın doğum doktorumuunda takibindeydim.Aman atlatmayın.Tsh değerleri çok önemli.Serbest t4 düşük geldi. internette zeka geriliğine yol açtığı, erken doğuma sebep olduğu yazıyor. gebelikte bu sorunu yaşayan var mı acabaEki Görüntüle 3572609
26 haftalık hamileyim. Bundan önce verdiğim kan değerinde normaldi bi sıkıntı yoktu yeni düşmeye başlamış sanırımMerhablar ne kadarlık hamilesiniz?benim de düşüktü.9 ay boyunca ilaç kullandım.Kadın doğum ya da dahiliye doktoru ile ilerlemenizi öneririm bu süreçte.Her ay aynı dahiliye doktorunda kan testi yaptırdım.yükselmeyince ilacın dozunu yükseltti.sonra arttı.Kadın doğum doktorumuunda takibindeydim.Aman atlatmayın.Tsh değerleri çok önemli.
Çok düşük değil aslında sınıra yakın nerdeyse.doktor kontrolüyle yükselir26 haftalık hamileyim. Bundan önce verdiğim kan değerinde normaldi bi sıkıntı yoktu yeni düşmeye başlamış sanırım
Teşekkür ederim cevap içinÇok düşük değil aslında sınıra yakın nerdeyse.doktor kontrolüyle yükselir
Merhaba , benim değerim de 0.77 geldi diğerinde 0.83 tü iyice düşmüş kötü mü ?Çok düşük değil aslında sınıra yakın nerdeyse.doktor kontrolüyle yükselir
Serbest t4 müMerhaba , benim değerim de 0.77 geldi diğerinde 0.83 tü iyice düşmüş kötü mü ?
EvetSerbest t4 mü
İlaç kullanıyor musunu?serbest t4 en düşük 1 olmalı benimki de sürekli 0.80 0.90 arasındaydu 9 ay boyunca ilaç içtim, aylık kan testi yaptırdım sürekli takipteydik.Hatta bi türlü yükselmeyince dahiliye doktoru endokrinolojiye yönlendirdi.7.ayın sonunda 0.98 olmuştu.Troid seviyeleri hamilelikte çok önemli.(çok şükür bebeğim doğdu gayet sağlıklı .Bi sorun yok .Siz de takibinizi yapın hiç aksatmayın
Doktor bana anlık değişir dedi hiçbir ilaç yazmadıMerhaba kızlar t4 benimde 0.73 çıkmış 24+4 gebeyim. Siz ilaca başladınız mı n’aptınız
Senin kaçtı değerlerin acaba, sonra değişti mi. Teşekkür ederimDoktor bana anlık değişir dedi hiçbir ilaç yazmadı
Benim 0.87ydi, 1 ay sonra tekrar verdiğimde düzelmişti. ilaç kullanmadım bu süreçte gebelikte düşüp yükselmesi normal olduğunu söyledi doktorumSenin kaçtı değerlerin acaba, sonra değişti mi. Teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ediyorum, ben de bir daha tahlil yaptırcamBenim 0.87ydi, 1 ay sonra tekrar verdiğimde düzelmişti. ilaç kullanmadım bu süreçte gebelikte düşüp yükselmesi normal olduğunu söyledi doktorum