Gebelikte şiddetli bulantısı olanlar gelin birbirimizle yöntemlerimizi paylaşalım.

littlesunshinee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
247
163
53
36
Merhaba herkese Öncelikle hepimizin gebeliği hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı Ben 9+1 de ikiz gebelik yaşıyorum çok şükür 6. Haftadan beri bulantım var, son 10 gündür çok şiddetli günde bir kaç kez kısuyorum ve 2 kilo vermişim Zofer kullandım ama hiç etki etmiyor, soğuk limonata iyi geliyordu ama o kadar çok içtim ki artık onu da içesim yok. Sudan zaten midem bulanıyor Sizler neler yapıyorsunuz bulantı için?

Hayırlı olsun canım kızlarım da 9 ay bulantı çektim malesef hiç bi şekilde ne ilaç içersen içeyim geciremedim.dogumda bile kustum, Şimdi yine 20 haftalık hamileyim halen devam ediyor inşallah sen ve hiç kimsenin ki bu kadar uzun surmez

Canım hayırlı olsun sana da, 9 ay nadiren de olsa oluyormuş Allah yardımcın olsun Hergün aynı şiddette mi bulantıların? Normalde gebelik öncesi reflü vb mide sorunun var mıydı? Doktorum 9 ay bulantısı olanlarda genelde mide sorunu olduğu için oluyor dedi de ..

Yok canım hiç bi sorunum yok mide de falan, nasıl bişey bende anlamadım. Hep aynı şiddette devam etti malesef. Bunda hafif bi azalma var gibi ama bi gün iyiysem bi hafta kotuyum

Yok canım hiç bi sorunum yok mide de falan, nasıl bişey bende anlamadım. Hep aynı şiddette devam etti malesef. Bunda hafif bi azalma var gibi ama bi gün iyiysem bi hafta kotuyum
Ben dün gece yatmadan 2 kez, gece uykumda 2 kez, sabahta uyanıp hemen kustum. İlk gebeliğim tüp bebek sonucu hamileyim, benim mucizelerim, Allah'ıma şükürler olsun Sadece biraz yorgun düştüm bulantıdan, bugün metpamid aldım az önce ilk kez bakalım iyi gelicek mi

Çok sürmeden geçer inşallah sağlıkla al kucağına ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…