Gebelikte sigara icen arkadaslarım nasıl bıraktınız ?

Seln1903

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
797
860
18
30
Merhaba kızlar . Yaklasik 12 seneden beri cok fazla sigara icen biriyim. Suan hamileyim ama bırakamıyorum vijdan azabı cekiyorum resmen icerken ne yapmalıym ya ésim le de surekli tartışıyorum bu konuda şansma bulantım biseym yok bulantım olsa belki tiksinir bırakırdm . 2 paketten 1 e dustu simdi o 1 paketti de azaltmaya calisiyorm ama olmuyo icen arkadaşlarım varsa nasıl bıraktınız ?

8. Haftalıkken canım istemedi. Tiksindim
Tiksinmeden bırakmak zordur ama yapmanız lazım. En azından gunde 1-2 tane belırleyın
Eger hiç bırakmıyorsanız... stres de sigara kadar zararlı

Hamileyken sigara icmek ne bilim bi anormalikk yaratmiyormu? Yada cocugun saglik acisindan etkilemezmi bende sigara kullaniyorum ama hamile degilim kalmaya calisiyorum

5+5 keseyi gördüğümüz günden beri bir daha içmedim.
Ama tiksindim, ağır geliyordu içmek istesem bile içemiyordum zaten. Yarıda atıyordum. O günden sonra hiç içmedim. Bile isteye olmadı yani bırakmam. Hamilelik planladığımızda 0,1 nikotinli sigaraya geçmiştim bu arada ben. 🤷🏻‍♀️

Benım doguma kadar bulantım oldu.
Evet bıraz daha zaman gecsin anlasılır
Suan cok erken
Bende hic bulanti yok nasil is anlamadm kendimi biliyorm normal zamanlarda hastalandgmda midem bulanıyordu iyilesnee kadar icmiyodum sigara falan resmen bu sigara yuzunden bulantm olsun istiyorum diger butun belirtilerm var istedigm yok 😊

5+5 keseyi gördüğümüz günden beri bir daha içmedim.
Ama tiksindim, ağır geliyordu içmek istesem bile içemiyordum zaten. Yarıda atıyordum. O günden sonra hiç içmedim. Bile isteye olmadı yani bırakmam. Hamilelik planladığımızda 0,1 nikotinli sigaraya geçmiştim bu arada ben. 🤷🏻‍♀️
Keseyi falan bende gordm canm yarn kontrl var ama ne yapip edip su sigarayi birakmam lazm bi yandan esimle tartisiyom bu konu yuzunden bi yandan ictigim sigara yuzunden bebegi dusurcm korkusu . Ya dua edin insllah hemen bırakrm.

Bende hic bulanti yok nasil is anlamadm kendimi biliyorm normal zamanlarda hastalandgmda midem bulanıyordu iyilesnee kadar icmiyodum sigara falan resmen bu sigara yuzunden bulantm olsun istiyorum diger butun belirtilerm var istedigm yok 😊
Ben de bulantı olöadan önce de tiksinti olusmustu. Benım de zaten 8. Hafta bulantı basladı ondan sonra sorun yoktu...

Ayyyy allah korusun o bulantı var ya? İnsanı hayaytan sogutur. Yüzyıllardır o sekılde yasıyormuscasına nefret edersın hayattan ..

Bu arada her bulantısı olan sıgaradan tiksinmez.

Ben de bulantı olöadan önce de tiksinti olusmustu. Benım de zaten 8. Hafta bulantı basladı ondan sonra sorun yoktu...

Ayyyy allah korusun o bulantı var ya? İnsanı hayaytan sogutur. Yüzyıllardır o sekılde yasıyormuscasına nefret edersın hayattan ..

Çevremdeki bi cok arkadasm bulanti yuzunden bırakti ve dogumdan sonrada bidaha baslamadı kendi ablamda oyleydi bilmiyorum bakalm zamanla kendiliğmden tiksinirim insallh

Hamileyken sigara icmek ne bilim bi anormalikk yaratmiyormu? Yada cocugun saglik acisindan etkilemezmi bende sigara kullaniyorum ama hamile degilim kalmaya calisiyorum
Bende onun sıkıntısındaym canm suan oyle bi plann varsa simdiden bırakmaya calis bi sekilde benim ani plansz oldu ama cok istiyorum bu bebegi . Onun icin cok uzuluyorum suan

Ben minik bir parçaya çikolata sürüp yediğim için eşim çocuğumuzu düşün. Onun için sağlıklı değil dedi. Ve de haklı. Kii sigara... Tez zamanda bırakmaya çalışın. Fındık fıstık ile ağzınız dolu olsun çok daha faydalıdır bebeğiniz için. Allah bırakmayı nasip etsin

Keseyi falan bende gordm canm yarn kontrl var ama ne yapip edip su sigarayi birakmam lazm bi yandan esimle tartisiyom bu konu yuzunden bi yandan ictigim sigara yuzunden bebegi dusurcm korkusu . Ya dua edin insllah hemen bırakrm.
İnşallah bırakırsınız

Ben minik bir parçaya çikolata sürüp yediğim için eşim çocuğumuzu düşün. Onun için sağlıklı değil dedi. Ve de haklı. Kii sigara... Tez zamanda bırakmaya çalışın. Fındık fıstık ile ağzınız dolu olsun çok daha faydalıdır bebeğiniz için. Allah bırakmayı nasip etsin
Benimkiyle normalde hc kavga etmem tartsmam bile hamileliğimi öğrendiğimzden beri bu sigarayı her elime aldgmda bi ton kelime soyluyo. Ne buluyosam atiym agzma ama yok o bittiigi anda sigara ya amin inşallah bırakrmm

Benimkiyle normalde hc kavga etmem tartsmam bile hamileliğimi öğrendiğimzden beri bu sigarayı her elime aldgmda bi ton kelime soyluyo. Ne buluyosam atiym agzma ama yok o bittiigi anda sigara ya amin inşallah bırakrmm

Inşallah bırakırsınız. Bebeğinizi düşünün hep

Bende onun sıkıntısındaym canm suan oyle bi plann varsa simdiden bırakmaya calis bi sekilde benim ani plansz oldu ama cok istiyorum bu bebegi . Onun icin cok uzuluyorum suan
Valla birakamam suan ne yalan soylim icmezsem krize giriyorum hamilelik olunca mecbur birakacam nasip bakalim sende birakmaya calis

Konuyla alakası yok ama seni eskiden tanıyorum evlenmişsin çocuğun olmuş maşallah ya :KK54: :KK200:

Bende nerden baksan senle ayni sene yada belki daha fazla iciyorumdur sigarasız kafayi yerdim evde kalmasin böyle arardım heryerde ama kanda hamile oldugumu ogrendim içmedim 1 ay oluyor bebegimi fanusun ixinde düşünüp ustune duman uflermiyim diyorum kendime üflemem sebde bu soruyu kendine sor üflerim diyosan zaten sigaraya devam edersin.

Back
X