Yapamam edemem bırakamam diye bişey yok lise çağlarımdan beri sigara içerim bazen ailemden gizli saklı şuanda 7 yıllık evliyim annem babam bazen bana hakkını helal etmiyecek dereceye geldiler utanmadım gene içtim evlenince her nedense bir rahatlık geldi daha çok içtim, 7 sene sonra bu ramazan ayında hamile kaldığımı öğrendim Allaha bin şükür, hamile kaldığımı bilmediğim zamanlarda içtim iftardan iftara,daha sonra hamile kaldığımı öğrendim gene içtim ama tek tük fazla içime çekmeden fazlasını söndürecek şekilde, daha sonra kendi kendime neden hala içip Allahın sana verdiği cana kıyıyorsun ki dedim içimden ve o gün bugün 2-3 aydır ağzıma sigara sürmedim, canım çekmiyor mu çekiyor bazı zaman sigaranın içindeki tütünü yiyesim geliyor ama bebeğimin sağlığı herşeyden daha önemli, şuanda içsem içerim eşim neden içiyorsun diye karışmaz ama kendi dr um kendim olmalıyım, yarın öbür gün bebeğime bişey olsa Allah korusun ben vicdan azabı çekerim, ben sigarayı nasıl bıraktım sigara aklıma gelince fındık ceviz meyve süt yedim içtim,onu içme isteğini unuttum, sonuçta yaşamımızı sürdürtecek bişey değil bize zarardan başka bir yararı dokunmayan zehrin bundan sonra hayatımda yeri yok... İçen herkesin Allah yardımcısı olsun, herşey kafada bitiyor bırakamam yapamam edemem diye boşu boşuna kendilerini kandırmasınlar