• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte sigara

3 ayı bitirdik umarım bebeğim bu süre zarfında çok zarar görmemiştir. Bugünden itibaren azaltarak bırakıcam inşallah
azaltarak bırakmak dıye bişey yok kendınızı kandırmayın pat dıye keseceksiniz benım 17 gun oldu,bugun eşiminde 3 gun çıldırıyor ama yapacak bişey yok eşim 27 senedir içiyor benım 16 sene

Yazan olmuş mu bilmiyorum tüm yazılanları okuyamadım bende maalesef ağır bir sigara içicisiydim ve insanların söyledikleri gibi öğrenir öğrenmez bırakamadım. Hamileliğimi öğrendikten 1 ay içerisinde Allen Carr- Sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını okuyarak bıraktım. Öncesinde bana söyleselerdi inanamayacağım kadar kolay bir şekilde bıraktım.
Birde bu forumda dikkat ettiğim bir şey var insanlar kendi deneyimlemediği aslında hiç bir fikri olmadığı konular hakkında çok ağır yorumlar yazıyorlar. Zaten konu başlığını açan kişi içmemesi gerektiğinin farkında ve başaramamış ve başarmış olan kişilerin deneyimlerinden faydalanmak istemiş ki bırakabilsin. Hepimiz anneyiz hepimiz hassasız biraz daha sağ duyulu yaklaşmalıyız bence.

Back