Gebelikte sık idrar ve gaita ihtiyacı normal midir gebeliğin ilk üç ayında kilo kaybı yaşayan oldu mu

Wanniya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
709
291
33
Günde Max 5 kere lavaboya çıkıyorum tam kabız değilim . İdrar zaten sürekli uyandırıyor gün içinde ise devamlı gidiyprum. Hamile kaldığımdan beri 6 7 kg verdim aşırı mide bulantım vardı iştahım kesikti yrni yeni yemeye başladım az az ve sık toparlar mı 15 hafta

Günde Max 5 kere lavaboya çıkıyorum tam kabız değilim . İdrar zaten sürekli uyandırıyor gün içinde ise devamlı gidiyprum. Hamile kaldığımdan beri 6 7 kg verdim aşırı mide bulantım vardı iştahım kesikti yrni yeni yemeye başladım az az ve sık toparlar mı 15 hafta
Ben ilk 3 ayda 6 kg vermiştim

Korktum bende herkes de üstüme geldi yemiyorsun bebek küçük karnın yok diye şöyle olur böylr olur bulantım yeni yeni azalıyor sık büyük tuvalete çıkıyor musunuz normal mi
Ogluma hamileydim yani şimdi oğlum 3 yaşında sık büyük tuvalete çıkma işi olmadı oğlum 3.500 doğdu yani bence bana kalırsa normal kimseyi kafaya takmayın ve keyfini çıkartmaya bakin bir daha o günler geri gelmiyor

3 kg vermiştim sonra geri aldım ki mide bulantım aşırı vardı ama kusmam aşırı olmadı ilaç kullandığım için başta kilo herkes veriyo nerdeyse endişelenecek bir şey yok bebek zaten çok küçük daha bebek büyüdükçe senin de iştahın artacak son zaman tekrar azalacak en azından bende öyle oldu gebelikte toplam 7 kilo aldım son 2 ay 1 kilo aldım sadece hep yerinde saydı kilom

İlk 3 ay bebek anneden besleniyor sen yemek yemesende bişey olmuyor yani ona çünkü ben 4 gün mide bulantısından hiçbir şey yiyememiştim en sonunda hastaneye yatmıştım mide bulantısı felan geçtikten sonra alıyorsun kilolarını bende vermiştim baya e tabi normal olarakta bol bol idrara çıkıyorsun 😂

Ben yedi aylık hamileyim. Karnım hala çok küçük, hamile olduğumu kimse anlamıyor. 105 kilo hamile olduğumu öğrendim, altı kilo verdim sonra kusmam geçince yavaş yavaş geri aldım. Kusmam beşinci ayda geçti. geçen ay 102 kiloydum yine doktor şeker olabilir dedi dikkat ettim büyük ihtimalle kilo vermişimdir. bebeğin kilosu normalse bir sorun yok dedi doktorum. Bence sizi eleştiren yada yorum yapan insanlara doktoruma sordum sorun yok diyin, ben öyle yapıyorum. Susuyorlar. sizin ve bebeğin iyi olması önemli gerisini boşverin.

İlk trimesterde kilo vermeniz çok normal. Neyse ki hamilelikte en rahat olan 2.trimester a girmişsiniz şimdi hamileliğinizin keyfini çıkarma zamanı.

Ben hamile kaldıktan sonra 12.haftaya kadar 6 kilo verdim.hicbir bulantım,kusmam olmamasina rağmen.istahim da çok açikti 🙈progestan iğne kullandım 3 ay.sanirim onun etkisi.suan 16 haftalık hamileyim.hala hiç kilo almadım.herkesin bünyesi farklı.benim daha hiç karnım yok mesela 🙈sadece akşamları çok hafif minicik bir top gibi oluyor.o yüzden hiç kafanıza takmayın.hic üzülmeyin ❤️rahim büyüdükçe baskı olduğu için idrara çıkmanız fazlalaşır.

Ben aşırı su içen biriyim ve sık sık tuvalete çıkıyorum. Daha henüz kilo da almadım, vermedim de. Şuan 3. Ayım bitiyor iştahım kesildi sadece başka da birşey yok

Back
X