Gebelikte sinir ağlama krizleri

burcuu4662

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
13
1
1
34
Merhaba 5 haftalık hamileyim hamileliğin öncesinde antidepresan kullanıyordum öğrenince bıraktım hergün eşimle tartışıyorum her lafı bana batıyor alınıyorum o da hiç alttan almıyor ağlıyorum sürekli ve gerginim bu durumu başka yaşayan var mı ben istemediğim şeyi yapmak istemiyorum o da beni zorluyor ben dayanamayıp kavga ediyorum bebeğe bir şey olucak diye korkuyorum sonra

B12, D vitamini gibi değerlerinize baktırdınız mı hiç? Bunlardan biri düşse veya başka bir vitamin değeri ruh halinde inanılmaz değişkenlikler yapıyor. Şu süreçte belki kan değerlerinizin düzgün olması, daha rahat bir gebelik geçirmenizi sağlayabilir.

Merhaba 5 haftalık hamileyim hamileliğin öncesinde antidepresan kullanıyordum öğrenince bıraktım hergün eşimle tartışıyorum her lafı bana batıyor alınıyorum o da hiç alttan almıyor ağlıyorum sürekli ve gerginim bu durumu başka yaşayan var mı ben istemediğim şeyi yapmak istemiyorum o da beni zorluyor ben dayanamayıp kavga ediyorum bebeğe bir şey olucak diye korkuyorum sonra
Ben de aynı durumdayim sürekli sinir krizi geçiriyorum sonra da bebeğe bir şey olucak diye korkuyorum acaba bebeğiniz sağlıklı mi

Ben de aynı durumdayim sürekli sinir krizi geçiriyorum sonra da bebeğe bir şey olucak diye korkuyorum acaba bebeğiniz sağlıklı mi
Lütfen yapmayın bende öyleydim hamilelikte hormonlar bir garip oluyor ben de eşimle çok kavga ettim benim eşim de hiç anlamadı bu kadın hamile dur alttan alayım demedi. Eşimle çok kötü tartıştık ben sinir krizi geçirdim. Bebeğim sağlıklıydı aslında ama o tartışmadan 2 gün sonra bebeğimin kalbi durdu. O kadar üzülüyorum ki keşke duymamazlıktan gelip umursamasaymışım. İlk bebeğim gelişmiyor diye kürtaj oldum bu bebeğimin de sebebi ben ve eşim olduk. İzole edin kendinizi çok ciddi diyorum duymayın sinirinizin yükseldiğini hissedince bebeğinizi düşünün lütfen

B12, D vitamini gibi değerlerinize baktırdınız mı hiç? Bunlardan biri düşse veya başka bir vitamin değeri ruh halinde inanılmaz değişkenlikler yapıyor. Şu süreçte belki kan değerlerinizin düzgün olması, daha rahat bir gebelik geçirmenizi sağlayabilir.
Kan şekerim yüksek ama ben eşimle şuan mutsuzum o ne yapsa da mutsuzum

Yazdığınızı görünce sanki kendim yazmısım gibi hissettim. İnanın bende aynı durumdayım. Antidepresan kullanırken 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim. Bırakmak zorunda kaldım. Suan sinirden esimi bogasım geliyor gerçekten her hareketi batıyor. Oda inadıma inadıma yapıyor asla alttan almıyor. 2 gün önce bosanma kararı bile aldım. Napcagımı şaşırmış haldeyim. Sormak istediğim bisey var hangi ilacı kullanıyodunuz? Bu ilaçlar bebeğinize bi zarar vermis mi doktor bu ihtimali söyledi mi? 5 hafta kullanmıssınız sonucta

Yazdığınızı görünce sanki kendim yazmısım gibi hissettim. İnanın bende aynı durumdayım. Antidepresan kullanırken 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim. Bırakmak zorunda kaldım. Suan sinirden esimi bogasım geliyor gerçekten her hareketi batıyor. Oda inadıma inadıma yapıyor asla alttan almıyor. 2 gün önce bosanma kararı bile aldım. Napcagımı şaşırmış haldeyim. Sormak istediğim bisey var hangi ilacı kullanıyodunuz? Bu ilaçlar bebeğinize bi zarar vermis mi doktor bu ihtimali söyledi mi? 5 hafta kullanmıssınız sonucta
Prozac bir de gece uyku için bi ilaçtı ben 3 haftalık hamileyken öğrendim ve doktorum hemen kesti ilaçları bi sıkıntı olur demedi birden kesince uyuyamadım çok asabi oldum ve çok mutsuzdum eşim de anlamadı onun üstüne aşırı gittim şuan farkediyorum hem hamile kaldığım için hem de eşim anlamadığı için resmen depresyona girdim hayat bana kabus gibiydi şuan mide bulantım var o beni mutsuz ediyor bi de kokular ama başlarda kabus gibiydi

Peki ne zamandır kullanıyodunuz ilacı. Ben 10 aydır kullanıyordum. Sadece sinir olsa yine iyi. Aşırı halsizlik bas dönmesi.. titreme çarpıntı.

Back
X