Gebelikte sinir krizi

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
332
53
34
Arkadaşlar lütfen yargılayıcı şeyler yazmayın çok pişmanım ve çok korkuyorum şuan ama yaşarken elimde olmadı. Kızlar eşim canımı çok fazla sıkacak birşey yaptı ve emin olan bu bir değil beş değil birikim yani. Ben de o anda çok sinirlendim bağırdım çağırdım kendime engel olamadım.20 haftalık hamileyim bebeğim içerden vurdu durdu bağırırken şimdi yattım sakinleşmek için ama hiç hareket etmiyor çok korkuyorum ona birşey olmuş mudur?

Korkmuştur biraz. Bir şey olmamıştır inşallah. Sen yine de muayene ol canım. 🤗

Korkmustur ... Biraz sakinlesin... Dinlenin.. takip edin... Birsey olmamistir bebeginize ..

Özel hastane acile git ya da yarını bekle.muayene ol istersen. Alttan daha bakmazlar ya kocaman bebek.
Sizin hiç sinirlenip bağırıp çağırdınız olmuyor mu yanlış anlamayın sadece bu anormal birşey mi kesinlikle olmaması gereken birley mi ve sadece ben mi yaşıyorum merak ettiğim için soruyorum.

Sizin hiç sinirlenip bağırıp çağırdınız olmuyor mu yanlış anlamayın sadece bu anormal birşey mi kesinlikle olmaması gereken birley mi ve sadece ben mi yaşıyorum merak ettiğim için soruyorum.
Hiç olmuyor. En son geçen sene kardeşime bağırdım. Bi de yolda biriyle kavga ettim bağırdım. Yine geçen seneydi. Rutinimde yok yani.

Doktora de ki normalde çok hareket ederken bugün pek hareket etmedi o yüzden geldim. Endişelendim bakar mısınız de.
O zaman bakarlar detaya girmenize gerek yok

Hiç korkmayın. Aynen dediğiniz gibi ben de sinir krizi geçirmiştim hamileyken. Bağırıp çığlık attığımı hatırlıyorum eşime. Kendinizi suçlamayın. 20. haftada hareketler sürekli hissedilmiyor, 1 gün hissetmediğim olmuştu benim. Ama yine de hastaneye gidebilirsiniz, hareket hissetmiyorum diye.

Şuan sakinleşmeye çalışıyorum ama bebeğime birşey olmuş mudur diye korkudan çok ağlıyorum… başka kimse böyle şeyler yaşamıyor mu anlamıyorum ki
Bende yaşadım sürekli değil ama bi defa oldu kapılara vurdum avazım çıktığı kadar da çığlık attım o zman daha küçüktü hareketlerini bile hissetmiyordum ama Allahın izniyle bişey olmadı. Sende üzülme bişey olmamıştır inşallah ama için rahat etmiyorsa bi dr git tabi

Hiç olmuyor. En son geçen sene kardeşime bağırdım. Bi de yolda biriyle kavga ettim bağırdım. Yine geçen seneydi. Rutinimde yok yani.
Rutinde olmasına gerek yok canım demekki eşiniz veya aileniz sizi delirtecek şeyler yapmıyorlar… keşke ben de bunları yaşamasaydım o kadar korkuyorum ki eşimden nefret ediyorum artık onunla evlenirken neyi düşünüyordum acaba tam bir aptalmışım

Arkadaşlar lütfen yargılayıcı şeyler yazmayın çok pişmanım ve çok korkuyorum şuan ama yaşarken elimde olmadı. Kızlar eşim canımı çok fazla sıkacak birşey yaptı ve emin olan bu bir değil beş değil birikim yani. Ben de o anda çok sinirlendim bağırdım çağırdım kendime engel olamadım.20 haftalık hamileyim bebeğim içerden vurdu durdu bağırırken şimdi yattım sakinleşmek için ama hiç hareket etmiyor çok korkuyorum ona birşey olmuş mudur?
Herkesin kızdığı sinirlendiği zamanlar olur bu kadar çok kendi üstüne gitme. Ben hormonlardan valla çatacak yer arıyorum bazen. Ama kızıp edince ki bu seansımı eşimin üstünde deniyorum oohh Bi rahatlama geliyor. Hiç bişey olmamıştır bebeğinize. Ben Bi ara bu hareket konusuna çok taktım herkes bebek kıpır kıpır diyordu bende tık yok kafayı takınca hiç vurmuyolar. Sırt üstü yat beline yastık koy ve ayaklarını uzat hareket eder inşallah. İnsanız sürekli mutlu olamayız. Çıldıradabiliriz bir daha çok dikkat et bak yine sen endişeleniyorsun kimse için bebeğini üzmeye değmez.

Herkesin kızdığı sinirlendiği zamanlar olur bu kadar çok kendi üstüne gitme. Ben hormonlardan valla çatacak yer arıyorum bazen. Ama kızıp edince ki bu seansımı eşimin üstünde deniyorum oohh Bi rahatlama geliyor. Hiç bişey olmamıştır bebeğinize. Ben Bi ara bu hareket konusuna çok taktım herkes bebek kıpır kıpır diyordu bende tık yok kafayı takınca hiç vurmuyolar. Sırt üstü yat beline yastık koy ve ayaklarını uzat hareket eder inşallah. İnsanız sürekli mutlu olamayız. Çıldıradabiliriz bir daha çok dikkat et bak yine sen endişeleniyorsun kimse için bebeğini üzmeye değmez.
Canım bençm ne güzel cevap vermişsin Allah razı olsun ama o anda elimde olmuyor artık eşim biraz safça bence hafif düzeyde zeka engeli de var o yüzden sürekli aptalca şeyler yapıyor bunlar eşyalarımıza bana emeklerime vs herşeye zarar veriyor sonu gelmiyor çünkü elinde değil dediğim gibi biraz aptal ama artık dayanamıyorum evlenmeden önce bilemedim saf temiz bir insan sanmıştım ama evlendikten sonra başıma gelenlerle çok güzel anladım ancak geri dönüşü de olmadı. Neler yaşattı bana akılsızlığından anlatsam roman olur off of kaderim böyleymiş kusura bakma içimi döktüm. Yapacaklarını engelleyebilsem belki bu kadar çıkdırmam ama her seferinde daha büyük bir aptallık yapmayı başarıyor bir ömür böyle nasıl geçecek bilmiyorum…

Canım bi kere gittim alttan muayene etmek istediler bir de neden geldin der gibi davrandılar
Bebegim hareket etmiyor diye gidersen muayene edip bakıyorlar ultrasonda ben hareket etmiyor diye gidince bakmışlardı kimse de niye geldin diyemez sen içinde can taşıyorsun kolay mı

Back
X