Gebelikte sistit yardım lütfen

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
11. Haftadayim kızlar hamileyim idrar testi yaptırdım temiz çıktı fakat hafifkasik ağrısı ve lavobaya gittiğimde az az idrar oluyor yanma yok monurol kullanan varmi

Ayni haftalarda ben de sistit olmustum. benim durumum daha kotuydu yanma ve kanli idrar cikisi vardi. monural kullandim cok rahatlatti ama duzenli antibiyotik tedavisiyle tam olarak iyilestim. Doktorunuza danisin tabii yine ama bebege bir zarari olmadigini söylemislerdi Monurol'un.

5.haftada olmuştum bende kullandım o ilacı baya rahatlatmıştı . Şimdi 11 haftadayım yine bugun gittim idrarda bişey cıkmadı ama acayip rahatsızım dktorda ilaç vermedi bol su iç dedi.Geçmiş olsun

Bendede idrar temizdi karın alt bölgesinde ağrı var gibi sendede mi öyle canım idrar yaparken yanma yok

valla sanki bendeki durumu aynen anlatmışssın karnımın altında hafif agrı dayanılmayacak gibi değil ama sarı akıntım var hatta ayıptır soylemesi bugun ıdrar yaptıktan sonra sümüksü bişey geldi peçeteye idrar yaparken yanma yok bide bende alt tarafta rahatsızlık var nasıl anlatacam bilmiom ama böyle kaşıntı gibi ama kaşıntı değil sızı gibi doktora gittim bugun korktum kasık ağrımda var benim şu an bişey görünmüo ultrasondada bktı bebekte iyi görünüyo dedi bol su iç dedi 5.haftalıkken o monurol beni rahtlatmıştı salı randevum var rica edicem o ilacı tekrar versin gece içiosun sabaha sanki söküp atıyo ..

Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım aynen kaşıntı değil sizi gibi yanma gibi vajinal enfeksiyon değildir demi ben doktora telde sordum idrar tahlili mi acilde yaptırdım muane etmedi monurol kullan dedi direk

kullan bence gerçekten rahatlıyacaksın canım çoğu gebe kullanıyo gebelikte bu sorun artıyomuş daha önce hiç olmamıştı bende o kadarda dikkat ediyorum temizliğe falan ama yinede oldu allah başka dert vermesin napalım bide bol su iç ben nası zorlanıyorum anlatamam içine limon sıkıyorum valla bazen midem oyle bulanıyo ki 3 ltyi bul dedi doktor :) 1 ltde zorlanırken napcam bilmiyom elimde su şişesi dolanıyom ortalıkta .

benzer durumdaydım gecen hafta asırı kasık sancısıyla dr a gıttım ıdrar tahlılık yatık ve bıngooo :) bol bakterılı bır çiş :) . dr munorol saşe verdi onu içtim ama çok da önemsemedim onu. sonra netten ve evdeki bitkilerle ilgili kitaplarımı araştırdım. yazan ortak nokta şu idi. limon idrar yolları enfeksiyonunun baş düşmanı. 5 gün kadar hergün limon suyu sıktım içtim bazen 1 bazen 2. Bol su içtim yaklaşık 3 lt. bugun sabah tahlil yaptırdım çk şükür bitmiş. ama limona devam edicem çünkü tekrarlamasından korkuyorum. geçmiş olsun sana da cnm

bak bunu burda biri yazmış deneyelim bizde bence .

Ben de geçirdim ve idrar testi temiz çıkmasına rağmen idrar kültüründe çıktı enfeksiyon. Monurol ve 7 günlük antibiyotik kullandım. Bir litre suya bir limon sıkıp içtim her gün. Çok şükür tekrarlamadı. Bir de ayaklarınızı sıcak tutun. İç çamaşırınız da sürekli kuru olsun. Ped kullanmayın bez parçası kullanın. Geçmiş olsun.

kullan bence gerçekten rahatlıyacaksın canım çoğu gebe kullanıyo gebelikte bu sorun artıyomuş daha önce hiç olmamıştı bende o kadarda dikkat ediyorum temizliğe falan ama yinede oldu allah başka dert vermesin napalım bide bol su iç ben nası zorlanıyorum anlatamam içine limon sıkıyorum valla bazen midem oyle bulanıyo ki 3 ltyi bul dedi doktor :) 1 ltde zorlanırken napcam bilmiyom elimde su şişesi dolanıyom ortalıkta .
Dün geceden kullanmadim☹️ bugün biraz daha iyi gibiyim ama bugün icicem sanırım çok fazla rahatdizligim yok ama yinede rahatsizim ilerlemesinden korkuyorum

herkese merhaba ,
bende bir kaç gundur sarı akıntı vardı ve ayaklarımı üşütmüş olabilirim.
dünde akıntının içinde çizgi gibi kanlı akıntı vardı
çok az ama yinede size sormak istedim.
sizdede boyle belirti varmıydı
kasık ağrısı ebendede oluyor

Back
X