- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
11. Haftadayim kızlar hamileyim idrar testi yaptırdım temiz çıktı fakat hafifkasik ağrısı ve lavobaya gittiğimde az az idrar oluyor yanma yok monurol kullanan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sistite karbonatli su iyi geliyor.1 kaşık koarbobat yarim su bardagi suya karistir.icebilirsen11. Haftadayim kızlar hamileyim idrar testi yaptırdım temiz çıktı fakat hafifkasik ağrısı ve lavobaya gittiğimde az az idrar oluyor yanma yok monurol kullanan varmi
Dün geceden kullanmadimkullan bence gerçekten rahatlıyacaksın canım çoğu gebe kullanıyo gebelikte bu sorun artıyomuş daha önce hiç olmamıştı bende o kadarda dikkat ediyorum temizliğe falan ama yinede oldu allah başka dert vermesin napalım bide bol su iç ben nası zorlanıyorum anlatamam içine limon sıkıyorum valla bazen midem oyle bulanıyo ki 3 ltyi bul dedi doktor :) 1 ltde zorlanırken napcam bilmiyom elimde su şişesi dolanıyom ortalıkta .
Ben cook su iciyorum c vitamini ve limon önermiş arkadslar onuda denicemDün geceden kullanmadimbugün biraz daha iyi gibiyim ama bugün icicem sanırım çok fazla rahatdizligim yok ama yinede rahatsizim ilerlemesinden korkuyorum