Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
akannehirsenağlama kızlar 29 haftalık hamileyim ve sivilcelerimle başım dertte, her gün uyandığımda bir yenisiyle karşılaşıyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bir çözümü var mı bunun?:uhm:
benimde aynı dert var başımda hamileliğimin 4 ayında falan çıkmaya başladı doktorum değişen hormonlar yüzünden olduğunu söledi doğum yapalı 2.5 ay oldu halada var benim sadece çene bölgemde ama çok şükür yüzüme dağılmadı ama ben ilaç kullanmadım ii bir ilaç alırsan geçer belki
sorma blues bendede var o sorun insanın gerçekten morali bozuluyor ama şimdikik ilaç filan kullanma bence hormonsal bi durum doğumdan sonra geçiçek nasıl olsa geçmezse cildiyeye gidersin.Bide kız bebeğe hamile olanlar çirkinleşir derler ya hiç inanmazdım ama 7 ayıma kadar bişeyim yoktu 7.ayımdayım şuanda yüzümde sivilceler çıkıyor neyseki öle çok bellli olmuyor ama ufak ufak insanı rahatsız ed,yor yinede
akannehirsenağlama kızlar 29 haftalık hamileyim ve sivilcelerimle başım dertte, her gün uyandığımda bir yenisiyle karşılaşıyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bir çözümü var mı bunun?:uhm:
sorma blues bendede var o sorun insanın gerçekten morali bozuluyor ama şimdikik ilaç filan kullanma bence hormonsal bi durum doğumdan sonra geçiçek nasıl olsa geçmezse cildiyeye gidersin.Bide kız bebeğe hamile olanlar çirkinleşir derler ya hiç inanmazdım ama 7 ayıma kadar bişeyim yoktu 7.ayımdayım şuanda yüzümde sivilceler çıkıyor neyseki öle çok bellli olmuyor ama ufak ufak insanı rahatsız ed,yor yinede
ahhh ah bendede aynı dert wardı. dogum yapalım 1.5 ay oldu sımdı ne sıvılcem war ne bısey... uzulmeyın gecıyor cıldıgınızı temız tutun yeter. ben sebamed kullanıyorum senelerdır hamılelıgımde de kullandım faydasınıda gordum.