• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte soğuk algınlığı yardım

pembee

Bşl:66 Hdf:58
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
407
706
103
Kızlar Merhaba

36+4 gebeyim ve 3 gündür boğaz ağrısı burun akıntısı hapsuruk çekiyorum. doktora gittim sadece Parol verdi . çokta kullanma taraftarı değilim. Taze portakal suyu zencefil bal vs denemedigim kalmadı. uykuda yok maalesef dinlenemiyorum. ne öneriyorsunuz ltfen yardım edin. Hasta hasta doğum yapmak istemiyorum

Parol u iç. Eziyet çekmek de bebeğe zararlı.
Bogazına elma sirkesi sık sürekli. İstirahat et. Terlemeye çalış.

Bol bol sivi tuket ve istirahat et. Parol u almakta da direnme. Bebegin büyümüş, bir sey olacak olsa doktor vermezdi.

Ağrın olursa parol iç canım, boğazın için de tereyağını kızdir biraz pekmezle onu kasik kaşık iç. İhlamur bal limon mutlaka iç, bol bol da su tukettinmi 3 güne inşallah bir şeyin kalmaz çok geçmiş olsun

Zmnla gececek ilacli veya ilacsiz! Bol sivi dinlenme o kdr.. iltihap yoksa sukret cnm. Buarada normal dogum yapacaksan umarim hemen iyilesirsin. Malum nefes al ver

Katı meyve sıkacağı varsa havuç,yeşil elma suyu yap kendine. Akşamları ıhlamur iç ve meyve ye bol bol. Ben hiç grip olmadım şimdiye kadar sanırım bol meyve tüketmekten.

Doktor verdiyse parolu için boşuna eziyet çekmeyin. Ben dayanamadığım noktada içerdim ağrı kesici..
Onun dışında içebileceğiniz bitkilerden kış çayı yapın bol limonlu için.. Ihlamur boğazı yumuşatır. Kaynar içmeyin boğazınız daha çok tahriş olmasın..

Hepinize teşekkür ederim. önerilerinizi yapacağım

Hepinize teşekkür ederim. önerilerinizi yapacağım
Ihlamurunuzun içine biraz da zenfixwfil atabilirsiniz
Karbonatlı su ile gargara yapın ,boğazdaki mikroplara iyi geliyor .
Bir de ben siyah turp bal kürünğ yaptım çok iyi geldi .
Ateşiniz çıkarsa şakın ihmal etmeyin
Geçmiş olsun

Back
X