Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar ilk gebelikte 3 aylıkken bebeğimi kaybettim şimdide yeni hamileyim yaklaşık 3 bucuk haftalik olduk karnımın sağ tarafına kramplar giriyo çok aciyo bunada bişey olcak diye çok korkuyorum böyle olan varmı acil yardım
Rahim büyümesine bağlı olarak oluyormuş bende de oluyor. Fakat çok güçlü değil. Mide kısmında bir ara çok güçlü hareketsiz bırakacak kramp giriyordu . kabızdım o ara zaten gaz sancısı demişti.doktor
Bende de oluyordu normal dediler ama doktor yine de progestan fitil baslatti. Riske girmeyelim zarari yok dedi. Bu hafta biraktirdi. Sen doktoruna soyle istersen ama herkeste var icin rahat olsun yerlesmeyle alakali
Bende de oluyordu normal dediler ama doktor yine de progestan fitil baslatti. Riske girmeyelim zarari yok dedi. Bu hafta biraktirdi. Sen doktoruna soyle istersen ama herkeste var icin rahat olsun yerlesmeyle alakali