GEBELİKTE SON HAFTA GRİP YARDİM

gizemdm27

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2023
24
6
6
35
Kızlar selam 10 12 gün sonra spinal sezeryan olacagim ama şu an ağır bir gribe yakalandim. Burnum Horhor ceşmesi gibi akıyor kemiklerim sızlıyor oksuruyorum ta cigerlerime kadar hapsuruyorum napicam ben ya. Bol c vitamini su tüketiyorum ama Hiçbir yararı olmadı

Geçmiş olsun ben de öyleyim 10 günü geçti geçmiyor ,salgın çok kötü,yine bol sıvı alın,doğal şeyler bağışıklığımız düşük toparlayamıyoruz

doktoruna görünmedinmi ıhlamur nane limon kaynatıp içsen belki iyi gelir çok geçmiş olsun

doktoruna görünmedinmi ıhlamur nane limon kaynatıp içsen belki iyi gelir çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim yapmadığım tek bir ıhlamur kaldı ona da cesaret edemiyorum içim dışım narenciye oldu tenim turunculasacak yakında bol acılı tavuk sulu limonlu çorbalar filan bana mısın demiyor

Geçmiş olsun ben de öyleyim 10 günü geçti geçmiyor ,salgın çok kötü,yine bol sıvı alın,doğal şeyler bağışıklığımız düşük toparlayamıyoruz
Ay napicaz ya ben de neler neler denedim geçmedi. Bı de benim doğuma 10 gün var geçmezse ertelicek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…