Gebelikte son haftalar. .

Eflatunhilaf

Çikiletasever
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
707
1.488
113
40
Merhabalar. 36 haftalik hamileyim. Sol gögsumde batmalar var. Derin nefes alırken batiyor. Ya da sol tarafima yattığım zaman. Ptesi 36. Hafta kontrolum var. O zaman soracağım tabiki ama bu durumu yaşayan var mı? Ne yatiriyor ne nefes aldiriyor

muhtemelen bebek oraya dayanmıştır canım. benimki de bazen sağ göğsümün altına muhtemelen ayağını dayıyor. orası sertleşiyor ve acıyor. sürekli ovuyorum biraz rahatlatıyor o sertlik geçiyor.

muhtemelen bebek oraya dayanmıştır canım. benimki de bazen sağ göğsümün altına muhtemelen ayağını dayıyor. orası sertleşiyor ve acıyor. sürekli ovuyorum biraz rahatlatıyor o sertlik geçiyor.
Çık teşekkür ederim. Doktora gittim benimki de poposunu dayiyormuş zor birkaç gün geçirdim ama bebek aşağıya indikçe geciyor çok şükür. Hayırlı doğumlardan diliyorum size, bana, bekleyen herkese

sağlıkla kucaklayın inşallah. bekleyen bütün hemcinslerimize de nasip olsun, sevgiler

Bazen öyle bir dayıyor ki ayaklarını göğüs altım semsert kesiliyor öne doğru mümkün değil eğilemiyorum sizinkide popişini dayamış :) hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…