Nagihan doktorun nasıl gebeliği sonlandırız diye biliyo benim doktorum hiç böyle bişey söylemedi sadece hareketlerini takip etmemi 37.haftaya kadar dinlenip bol su içip beslenmeme dikkat etmemi söyledi ve geçen hafta aspirine başlatti bakalım bu hafta bi faydası olmuşmu görücez allah yardımcımız olsun kendini sakın üzme strese sokma kendini bebeğinde etkilenir
Vallahi hiç birşey anlamadım bende suyum çok iyi olduğunu söyledi sadece kilosu az olduğu için gelişim geriliği var dedi sezeryana teşvik etti çok kıymetliymiş gebeliğim filan dedi önceki kayıplarımdan dolayı sanki diğerleri kıymetli değilmiş gibi bu sefer doktor çok sert ti ve kızarak konuştu anlamadım bu özel hastanelerin doktorlarını sürekli dinlenen biriyim ve benim kadar herşeyi tüketen birini görmedim saatli yerim herşeyimi günlük fix bana yaradı birde ben gebelîğimin başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum devletede gidicem karar aldım. Umarım seninkinin faydası olmuştur Rabb'ime emanet emaneti diğer doktora gittiğimde gelişmeleri buraya yazarım ki bizim gibi olanlar yol olsun en azından beni çok korkuttu doktor
Allah bebeginin ve senin yardimcin olsun arkadasim.
Bu durumda olan tüm annelerin de..
Zordur, hatta hafif bir nezleyken bile cocugumuz telaslanir korkariz.. Evlatla imtihan etmesin kimseyi hatta düsmanimi bile allahim..
Ben senin durumunu yasamadim fakat sana bi öneride bulunmak istedim. Farkli bir doktorun da fikrini al canim.
Belki de gitmissindir bile. Mesela bana perinatolog oglumun kafasinin büyük oldugunu kafa gelisiminin iki hafta ilerde, karin gelisiminin de normal yani biraz az oldugunu soylemisti. Korktum fakat kendi doktorum bebegimin gayet iyi oldugunu gelisiminin nirmal, kafasinin da sadece hafif iri olacagini, o da erkek oldugu icin belli etmeyecegini söyledi. Acikcasi bu gibi durumlarda telaslanmayip cok doktor gezmek gerekiyor. İmkanlarini zorla,umutsuzluga kapilma. Stres yapma hep dinlen. Bol su ic. Balik ye bol bol. Et yersen de sadece biftek ye o cok faydali. Ceviz findik tüket insallah allahin izniyle bebegin tombis tombis dogacak.. Bir de bol su ic hatta yaninda hep bi sise olsun unuttukca ic.
3 hafta geriden gelen arkadaş ne olur cevap yaz ben 33 haftadayım bebeğim 3 hafta geriden geliyor.simdi bebeğiniz nasıl yıllar geçmiş umarım cevap verirsinizteşekkür ederim önerilerin için, normal bir gebelik sürecindeyken bizim gibi riskli gebeliklere moral vermen ne kadar güzel, Allah sana ve bebeğine uzun ömür sağlık versin, çünkü bizim halimizden anca bizim gibi yaşayanlar anlayabiliyor, her saniye elim karnımda ve bugün de benimle çok şükür diye dua etmenin ne olduğunu anca benim gibi sıkıntı yaşayanlar anlayabilirler diye düşünüyordum ama bu mesajın gerçekten çok moral verdi. protein ağrılıklı besleniyorum kilo alsın diye, çok fazla bir kilo almıyor ama en azından yılmıyorum deniyorum. geçen hafatdan bu yana o kadar çok şey yememe rağmen kendim 2 kilo vermişim, sanırım stresten üzüntüden. oysa neler yiyorum neler. bebeğim ise sadece 100 gr alabilmiş, olsun buna da şükrediyorum. Allah büyük, geleceği zamanı o biliyor, ben elimden geleni yapayım da hiç değilse sonrasında kendimi suçlamam.
Benimde oyle dogum yapmissindir.eger bu msji gorursen yada ayni problemi yasayan olursa Surec hakkinda bilgi verir misiniz3 hafta geriden gelen arkadaş ne olur cevap yaz ben 33 haftadayım bebeğim 3 hafta geriden geliyor.simdi bebeğiniz nasıl yıllar geçmiş umarım cevap verirsiniz
Cnm su azsa havuç suyuna başla hemen suyu artiriyoArkadaşlar şu an 31 haftalık gebeyim, 29. haftamızdan beri su azlığı sıknıtımız var, doktor bu gittiğimde her an alabilirz bebeği dedi, evde en büyük görev sana düşüyor ,bebeğin hareketlerini takip et, eğer günde 10 taneden az hareket ederse gece gündüz günün hangi saati olursa olsuna acile gel nst ye bağlasınlar dedi, bebeğim şimdi 31 hafta 1470 gr. karın gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş, kilosu iyi dedi ama 31. hafta gebelik kilosuna göre bence az. bugün ciğer geliştirici iğnemizi olduk. doktor 4 doz selaston iğne verdi. erken doğuma hazırlık yapıyoruz, acaba 35. haftaya kadar dayanbilir miyiz çok endişeliyim, benzer durumu yaşamış olan ve halen yaşayan arkadaşlarla konuşmak isterim(
2014 'ün konusuCnm su azsa havuç suyuna başla hemen suyu artiriyo
Yaa dikkat etmemisim2014 'ün konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?