• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte su gibi akıntı

hayat_44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
20 haftalık gebeyim su gibi akıntım geliyo acaba normalmi kızlar korkuyorum bu konudan cvp verirmisiniz rica etsem 🙏🙏🙏

20 haftalık gebeyim su gibi akıntım geliyo acaba normalmi kızlar korkuyorum bu konudan cvp verirmisiniz rica etsem 🙏🙏🙏
Muhakkak doktora gidin lütfen ihmal etmeyin 🙏 Hiçbir sıkıntı olmasa bile içiniz rahat eder

Benim de akıntım çok, özellikle sabah uyandığımda biriken akıntı baya ıslatıyor iç çamaşırımı. Fakat akıntı ve suyu ayırt etmek kolay değil. Ben şüphelendiğimde doktoruma gitmiştim sizin haftalarınızdayken. Mutlaka gidin 👍🏻

Ben geçen hafta bunun için 2 hafta erken gittim bildiğin su gibi bi akıntı geliyordu. Ayırt edemedim ve panik oldum. Bana bi test yaptılar acilden gelen su amniyon sıvısı mı falan diye şükür negatif çıktı.
Sonra da doktora göründüm su iyi demişti ama aşagıdan sadece gözle muayene edip hafif enfeksiyon diyip fitil verdi.
Şu geldiğinde sürekli gelir durmadan ve hissedersin demişti doktorum durduramazsın demişti . Birde sancın var mı diye sormuştu direk. Ama içiniz rahat etmezse kesinlikle kontrole gidin.

Back
X