• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Suyun azaldığını söylenip tekrar yükselir mi

arnayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2025
2
0
1
39
22 haftalık gebeyim 20 gündür ara ara kanamam oluyor bazen kanamam çok yoğun bir şekilde oluyor. Kanamamın tam sebebini öğrenemiyoruz
Şuan hastahanede yatılı olarak tedavi görüyorum (6 gündür) 2 gündür durmuştu bugün yine oldu ultrasonda suyumun azaldığı söylendi. Acaba bu durumu yaşayıp tedavide olumlu sonuç alan var mı? Yada suyu az olup tekrar artan

22 haftalık gebeyim 20 gündür ara ara kanamam oluyor bazen kanamam çok yoğun bir şekilde oluyor. Kanamamın tam sebebini öğrenemiyoruz
Şuan hastahanede yatılı olarak tedavi görüyorum (6 gündür) 2 gündür durmuştu bugün yine oldu ultrasonda suyumun azaldığı söylendi. Acaba bu durumu yaşayıp tedavide olumlu sonuç alan var mı? Yada suyu az olup tekrar artan
Ben 2. Kızıma hamıleyken 20 yada 25 haftalık falandım suyumun az oldugunu soylemıstı kontprol ettı cok su iç demıstı dınlen demıstı sonra gıttım normal suyu demıstı ama 36 haftalıkken suyumun azlıgından sezeryan oldum Sımdı kızım 12 yaşında ama kanamam yoktu benım

Back