Gebelikte sürekli tatlı yemek

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
953
825
53
Gebelik şekerim yok sağlıklı yiyecekleri de ana öğünlerde sık tüketiyorum ama aralarda sabahtan akşama kadar her an arada şekerli tatlı gıdalar yiyorum sonra vicdan yapıyorum bebeğe zararlı diye bi de market gıdalarında en basitinde bile içindekiler kısmını okumak yeterli ne kadar zararlı olduğunu görmek için , sıcak yaz günlerinde bir de dondurma, soğuk şekerli içecekler , meyveli maden suları vs. Hepsi zararlı biliyorum gel gör ki uzak duramıyorum.
Geri de diyorum diğer besinlerden gıdamı alıyorum diye gereken şeyleri de yiyorum da nolacak böyle

Kacinci haftadasiniz?
24. Haftadan sonra gebelik şekeri cikan arkadaşım vardi.
Olumsuz etkilenmenizi istemem ama Dogumdan sonra bebeğini kaybetti.

Zararli olduklarını bile bile tüketerek bebeğinizi riske atmayin. Birden birakmak sizi zorluyorsa en azindan azaltin.

Kacinci haftadasiniz?
24. Haftadan sonra gebelik şekeri cikan arkadaşım vardi.
Olumsuz etkilenmenizi istemem ama Dogumdan sonra bebeğini kaybetti.

Zararli olduklarını bile bile tüketerek bebeğinizi riske atmayin. Birden birakmak sizi zorluyorsa en azindan azaltin.
25+6 da test yaptırdım şeker çıkmadı şuan 27+1deyim ilk 3 aylık dönemde iştahım yoktu sonrasında çok tatlı yemeye başladım pastane tarzı ürünler, çikolata vs.
Şimdilik bir haftadır sadece market içeceklerini içmiyorum onları bıraktım limonata, soğuk çay, meyveli maden suyu falan onlar da çok zararlı maddeler vardı

Back
X