• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİKTE TANSİYON??

evlibiri

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
167
47
13
Kızlar merhaba hamileliğinizin başlarında tansiyon yükselmesi oldu mu? yada tansiyon çıkmasıyla anlayan oldu mu ??
cevap verirseniz sevinirim😊

Benim hamilelik dönemimde normal olan tansiyonum bir anda düşerdi tansiyonumun düşmesiyle kanama başlardı. Dikkat edin ihmale gelecek bişey değil teşhisi sizmi yoksa doktor mu koydu bilmiyorum ama gitmediyseniz eğer hemen doktora gidin lütfen

Kızlar merhaba hamileliğinizin başlarında tansiyon yükselmesi oldu mu? yada tansiyon çıkmasıyla anlayan oldu mu ??
Bende regl 4 gün kala grip oldum yıllar oldu olmadım grip olmayı gebelik belirtisi olarak düşündüm ama pek grip olup gebeliği anlayan çıkmadı

Ne kadarlık gebesin
Tuzlu peynir bişi yiyorsan ondandır
20. Haftadan sonra yüksek tansiyon riskli

Benim hamilelik dönemimde normal olan tansiyonum bir anda düşerdi tansiyonumun düşmesiyle kanama başlardı. Dikkat edin ihmale gelecek bişey değil teşhisi sizmi yoksa doktor mu koydu bilmiyorum ama gitmediyseniz eğer hemen doktora gidin lütfen
hamile değilim canım belirti olarak gördüm o yüzden sordum ama yinede tesekkur ederim :))

Back
X