Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende regl 4 gün kala grip oldum yıllar oldu olmadım grip olmayı gebelik belirtisi olarak düşündüm ama pek grip olup gebeliği anlayan çıkmadıKızlar merhaba hamileliğinizin başlarında tansiyon yükselmesi oldu mu? yada tansiyon çıkmasıyla anlayan oldu mu ??
cevap verirseniz sevinirim![]()
Ne kadarlık gebesinKızlar merhaba hamileliğinizin başlarında tansiyon yükselmesi oldu mu? yada tansiyon çıkmasıyla anlayan oldu mu ??
cevap verirseniz sevinirim![]()
anladım canım ama bir kırgınlık olduğunu duymuştum sanırımBende regl 4 gün kala grip oldum yıllar oldu olmadım grip olmayı gebelik belirtisi olarak düşündüm ama pek grip olup gebeliği anlayan çıkmadı
gebe değilim canım belirti olarak düşündüm o yüzden soruyorum tuzlu da yemiyorum öyle stres heyecan vs. de yapmadım durduk yere çıktı anlam veremiyorumNe kadarlık gebesin
Tuzlu peynir bişi yiyorsan ondandır
20. Haftadan sonra yüksek tansiyon riskli
Düşer o zmngebe değilim canım belirti olarak düşündüm o yüzden soruyorum tuzlu da yemiyorum öyle stres heyecan vs. de yapmadım durduk yere çıktı anlam veremiyorum
tansiyonum düştü zaten şükür neden çıktığını anlayamadıkDüşer o zmn
hamile değilim canım belirti olarak gördüm o yüzden sordum ama yinede tesekkur ederim :))Benim hamilelik dönemimde normal olan tansiyonum bir anda düşerdi tansiyonumun düşmesiyle kanama başlardı. Dikkat edin ihmale gelecek bişey değil teşhisi sizmi yoksa doktor mu koydu bilmiyorum ama gitmediyseniz eğer hemen doktora gidin lütfen
Rica ederim umarım hamile olduğunuz zaman böyle bir sorun yaşamazsınızhamile değilim canım belirti olarak gördüm o yüzden sordum ama yinede tesekkur ederim :))
inşallah :)Rica ederim umarım hamile olduğunuz zaman böyle bir sorun yaşamazsınız![]()