- Konu Sahibi GizemAkyuz
-
kesinlikle yapamazsın....
ben şuan bile nefes alamıyom 30. haftada olsam hiç alamam
ben de 2 aya taşınacam kayınvalidem taşıyacak beni...dört gözle onu bekliyorum
bebeğine kendine bir şey olacağına kayınvalidene sinir ol daha iyi
bırak eşyaları nereye koyarsa koysun
sonuçta ev senin eşya senin
eşyaları yiyecek değil ya
gene senin düzenine dönülecek..
benim annem babam yok.
o yüzden kayınvalidemi bir nimet olarak görüyorum
benim hatrımı bilip yanıma yardım için gelmesi bile bence çok iyi
iyi bak iyi gör:)
canım yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin
Allah korusun riske atma bencede bebişini
olduğu kadar olsun
kadın tutarsın başında durursun
zaten bebek gelince eski titizlik v.s. pek kalmıyor
şimdiden güle güle sağlıcakla otur yeni evinde
6.haftada taşındım ben.Eltimler,kayınvalidem,kardeşim,teyzem,bir arkadaşım ve alt kattaki yenge yerleştirdi beni.Temizliği hep yaptırdığım yardımcılarımıa iki günde iki kişi olarak yaptırmıştım.ama yerleşirkende silindi hep ev.Sağolsunlar yaptılar.
Ben hiç bir şey yapmadığım halde 7.haftaya gelmeden kanama geçirdim alakası varmıydı bilmiyorum ama doktorum eğilp kalkmanla bile sorun olabilir demişti.
Her hamilenin direnci farklı oluyor,bizim karşıdaki kadıncağız 3.ye hamileyken 2 çocukla baş ettiği yetmiyomuş gibi halılarını silip balkona atardı camlara çıkar silerdi halı çırpardı filan:bbo:
Ben şahsen böyle bir şeyin yorumunu yapamam size.Allah korusun bir şey olur,vebali bana ağır gelir.
Sizde burda cevap aramak yerine doktorunuzla görüşseniz size en net bilgiyi verse daha iyi olmaz mı güzel arkadaşım.
ben yaşamımda yaklaşım 7-8 kere taşındım....kolileri açmadan başka eve taşındığımız oldu....bebk olmasaydı halledersin derdim...ama bebekle çok zor....hiç riske atma al kaynananı yanına güle oynaya şakalaşa düz evini bebeğin için.....ha elinde değil yaşlıların konuşurlar bildiklerini yaparlar ama hiç bundan şaşma ki iyilik yapmak adına yaparlar....ama gencin düzeni farklıdır....aslına bakarsan onlar yardım etmek isterler...inan ki seni sinir etmek için değil...ve bizde yaşlandığımızda aynı huylara sahip olacağız...
Canım benim bir arkadaşım hamileyken lojmana taşınmıştı ve temizliği eşiyle yaptılar, sonuç nemi oldu? Bebeğini erken doğurdu. Lütfen sende titizliği bir yana bırak bebeğinin ve kendi sağlığını düşün. Benim ikinci kızımda erken doğum riskim vardı ve sancılarım ilaçlarla durduruluyordu, buna rağmen aynı senin gibi titizliği hiç elden bırakmadım, ah ne kadar pişmanım, şimdi düşündükçe diyorumki ya bebeğim benim yüzümden erken doğup kuvözlerde kalsaydı? Bırak kayınvaliden yapsın nasılsa temiz bir hanımmış, keşke bizim kayınvalidelerimizde böyle yardım etmeye hevesli olsalardı....
dediğin gibi ankaradan kalkıp yardım için istanbula yanına gelmesi sana gelinine verdiği değerdir...tabi sen de onda o değeri bırakmışsın....ikinizi de takdir ettim...
hatta sen kayınvalidene sor anne nereye koyalım bu şurda daha mı iyi durur acaba sen ne dersin dersen
bak gör o seni daha mutlu etmek için senin deiğini yapacaktır
deneyimle sabittir ben kayınvalideme hep öyle derim...
ewet hamilelikte hormonlar tavan yapıyor....huylarımız değişiyor....ben de daha önceden onları tanımadığım için eşimle hep aram bozulurdu..ama baktım olmuyor hem benim eşimle aram bozuluyor hem psikolojim...baktım iyi insanlar ve yanlış değiller ben de artık onları hep iyi yönünden gördüm...ha arada gene sinir olduğumuz şeyler olmuyor mu ....tabi kiiiii....ama insan kendi ailesi ile bile sorun yaşarken eşinin ailesiyle ne de olsa aynı diyalog olmuyor....sadece iyi niyet sabır.....allah sağlıkla bebeğin eşinle mutlu olacağınız günler sıcak bir yuva nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?