• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte tatil

nuray saman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Kızlar merhaba 12+5 gebeyim sağlıklı bir gebelik çok şükür fetal dna testi yapıldı bir sorun çıkmadı 15. Haftamda evlilik yıldönümümüz eşimle bir tail yapmak istiyoruz bebek olmadan önce son tatil diye düşünerek . Şimdi otel tatili için bebek olunca da yapılabilir gibi geliyor bir de karadeniz turu var bunu bebekle yapmak çok çok zorlaşacak . Ama karadeniz turu için gebelikte yollarının sarsıntısından dolayı çok önerilmiyor . Yapan var mı sizin öneriniz ne olurdu?

doktorunuzla görüşüp ona göre bir plan yapın öncelikle ama ben bir problem olacağını düşünmüyorum. son trimestera kadar yolculluk yapmak zorunda kaldım kaç defa.
bebeğimiz sandığımızdan daha kuvvetli tutunuyor bize. tabi riskli bir durumunuz yoksa bunu da en iyi doktorunuz yorumlar.
vücudunuzu da yüzünüzü de güneşe karşı iyi koruyun bir de.

Canım o dönem de bende tatile gittim 2 saatlik yolda bile baygınlık geçiriyordum bulantım normalde olmaz yolda mahvolmuştum resmen kasılmalar yaşadım çok zordu gitmeden önce doktoruna danış vereceğini ilaçlar varsa versin yoksa hiç bir şey anlamazsın

Bizde temmuzda gidicez önceden ayarlanmış bi tatil ozmana 13 haftalık olucam nasıp olursa bı sorun olmaz diye düşünüyorum 2 saatemi mola verip yürümek hareket etmek lazım diye okudum tabi aksibir risk yoksa

karadeniz’in yolları hakikaten sarsıntılıdır özellikle yaylara çıkacaksanız. bazı yaylara yollar asfalt da bazı yayların yolları toprak çamur böbrek taşı döke döke gidersiniz😂 çok da dolambaçlı olduğu için mide bulantısı da yapabilir döne döne gidiyorsunuz sahil kesimden içeri taraflara doğru. ama sahil kesimindeyse tur hiçbir sorun olmaz yolları kaymak gibi

Kızlar merhaba 12+5 gebeyim sağlıklı bir gebelik çok şükür fetal dna testi yapıldı bir sorun çıkmadı 15. Haftamda evlilik yıldönümümüz eşimle bir tail yapmak istiyoruz bebek olmadan önce son tatil diye düşünerek . Şimdi otel tatili için bebek olunca da yapılabilir gibi geliyor bir de karadeniz turu var bunu bebekle yapmak çok çok zorlaşacak . Ama karadeniz turu için gebelikte yollarının sarsıntısından dolayı çok önerilmiyor . Yapan var mı sizin öneriniz ne olurdu?
merhaba canım fetal dnayı nerde yaptırdınız ve ücreti ne oldu bilgi verebilir misin ?

Doktorunuzun onayı olmadan tatile çıkmayın bence.
Bana max 3 saatlik yolculuklara izin verdi. Uzak bi yere gideceksen de uçakla git dedi. Arabayla maximum 3 saatlik yolculuklara izin verdi.

Havuz sizin için uygun mu, güneş kremi hepsini kullanamıyoruz. Bu bilgileri de doktorunuz size verir

Back
X