gebelikte tatil

gokceayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
392
140
73
merhabalar ben 5.5 aylık hamileyim malum izinlerde iptal olunca bayramda tatil düşünüyoruz yakınlarda biyerlere ama o zamanda nerdeyse 30-31 haftalık hamile olucam sizce sakıncalı olurmu o zamanda erken doğum riski olursa diye eşim endişe ediyor.doktorum şu anda sorduğumda denize girebilirsin demişti..

Herhangi bir düşük riskin, kronik bir rahatsızlığın falan yoksa yüzme hamileler için en ideal spordur bir sakıncası olacağını sanmıyorum benim doktorum da yüzme önerdi. Güneşte çok kalmazsın, Solante Pregna Güneş kremini önermişti benim doktorum tavsiye ederim. Uçak kullanacaksan 28.haftadan sonra doktorunun uçakla seyahat edebilir raporunu isteyebilirler. Arabayla gidecekseniz 2-3 saatte bir mola verip biraz yürüyüş yaparsın. Senin gideceğin tarihe kadar zaten erken doğum riskin falan olursa yavaştan sinyallerini vermeye başlar. Doktora son bi kontrole gidersin herşey yolundaysa direk tatilee:)

çok şükür bi rahatsızlığım yok ama yinede doktora sorarım sakıncası yok derse girerim zaten.sadece turla otobüsle biyerlere gitmek istiyoruz oda bayramda ağırlaşırım diye emin olamadık erken doğum riskide olabiliyo dediler ondan korktum bende :) çok teşekkürler hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…