• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte tekrarlayan kalp durmaları

Hematoloji dr gittim oda 4000yeterli olmaz kiloya göre az dedi. Dediğiniz gibi 6000 deneyeceğim bir dahaki gebeliğimde. Ama onun dışında yapabileceğim birşey varmı emin olmak istiyorum. Prednol kullananlar ve serum tedavisi alanlar varmış ama dr önermedi bilimselliği kanıtlamadığı için. Ama kararsız kaldım
Faktör 5 için başka tedavi ben de duymadım
Kan sulandırıcı çok önemli hem sizin hem bebeğin sağlığı için 🙏

Selam kızlar 27 yaşındayım 2buçuk senede dört gebelik geçirdim.
İlk gebeliğimde 7. Haftada kalbinin durduğunu öğrendik
İkinci gebeliğimde sekizinci haftada kalbinin durduğunu öğrendik
Üçüncü gebeliğimde beşinci hafta da düşük oldu
Dördüncü gebeliğimde altıncı haftada kalbini durduğunu öğrendik
Bir türlü sebep bulamıyoruz ilk kaybımdan sonra pıhtı testi yaptırdım, doktor kese oluşunca hemen kan sulandırıcıya başlayacağız dedi 4000oksapar kullandım diğer gebeliklerim, hatta 4.de gebeliğimde öncesinde coraspirine başlayıp kese oluşunca da 4000oksapara başladım ama sonuç değişmedi yine kalbi durdu.
Dr lar tüp bebek yaptır diyip geçiyorlar, ama tüp bebeğinde sonucu değiştireceğini düşünmüyorum çünkü genetiklerimiz zaten temiz yumurtalık ve sperm test lerimizde sorun yok. Böyle bir durum başına gelen varmı?
Sen gene kalmakta şükür sıkıntı yasamiyorsun bence rahmin bebekle keseyle savaşıyor bunu bir araştır takip ettigim kadın dogumcu buna özel tedaviler uyguluyordu hastalarına sağlıklı bir gebelik elde ediyorlardı

Sen gene kalmakta şükür sıkıntı yasamiyorsun bence rahmin bebekle keseyle savaşıyor bunu bir araştır takip ettigim kadın dogumcu buna özel tedaviler uyguluyordu hastalarına sağlıklı bir gebelik elde ediyorlardı
Merhaba, doktorunuzun adı nedir acaba hangi şehirde görev yapıyor

Ay evet yanlış anlamışım🌸 yasemin çekmez olabilirmi Instagramda baya popüler bu konuda

Merhaba, ismini bulunca buraya yazarsanız çok sevinirim 🙏🏼 aynı sorunu yaşıyorum gebe kalabiliyorum ama ilerlemiyor belki bu doktor yardımcı olabilir 🌸

Back
X