gebelikte tetanoz aşısı

kelebek2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
309
0
46
Bursa
kızlar 18 haftalık hamileyim...sağlık ocağında bu aşıyı yapıyolarmış.siz yaptırdınız mı?
herhangi bir yan etki rahatsızlık çarpıntı yaptı mı?
yaptırmayabilir miyiz?a.s.

canım ben ılk asımı oldum ıkı hafta once... saglık ocagında yapıyorlar,bende orda oldum... yan etkısı deılde sadece 2 gun ası olan kolum tutuldu özellıkle asıyı vurdukları yer... buda cok normalmıs,sıkıntı yapma,hemsıre vururken demıstı bana 2 gun agrın olur dıye...

bende ilk aşımı dün oldum.hemşire kolunda ağırlık hissedebilirsin biraz ağrıyabilir dedi.ama olmadı hiç şükür

bende iki aşımıda yaptırdım sağlıkocağında banada ağrı yapar dedi ağrı olursa minoset içebilirsin denildi ama çok şükür ben vurulurken dahi hiç hissetmedim ağrımda olmadı

yok canım ya ne carpıntısı.. cok buyutme... bır suru test var onlarda ne yapacaksın asıda böyle evhamlanırsan... sadece olursa agrı olur kolda,oda bak bende oldu ama basklarında olmamıs bıle... korkma canımmm

canım tetanoz aşısı çarpıntı yapmazz sadexe kolda ilk bir haftaya kadar hiç kaybı ağrı yada sızı olabilir zaten beş doz oluyorsun hemşire sana aşı kartı verecektir bu senin ve bebeğin için önemli sezeryanda kesileceksin yada normalbile olsan kesiyorlarmış seni nunların zararlarından koruyacak bebeğinde daha doğmadan bağışıklık kazanacak

ben de 2 aşımı da yaptırdım doğumdan sonra da 3 tane kalıyor
benim sadece ilkinde kolum ağırmıştı ikincisinde hiçbişey olmadı
iğne olduğunu bile anlamıyorsun

tetanoz asisinda kolumun agirlastigini hissediyodum, gebelikte bi zarari olsa yapmazlar herhalde...ben hamile kalmadan önce bütün asilarimi "tazeledim" hicbir asiya gerek yok dedi drum

asi olmussun cnm..gecmis olsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…