merhaba herkese,
ben de 18 temmuzda tetanoz aşısı oldum daha hamile değildim. ikinci dozu bi ay sonra yaptıracaktım yani 18 ağustos ta. ama o tarihte gebelik şüphem vardı ve yaptırmadım. nitekim şüphede haklı çıktım şu an 9 haftalık hamileyim. benim sormak istediğim hamile değilken yaptırdığım ilk doz boşa mı gitti. çünkü bir ay sonra yaptırmam gerekirdi yaptıramadım. yoksa bu ilk doz sayılır mı acaba. siz hangi aralıklarla oldunuz aşıyı. veya bilgisi olan var mı.
Öncelikle sana hayırlı sağlıklı bir evlat, kolay doğumlar diliyorum canım. Ben tetenoz aşısının ilk dozunu oldum. İkinci doz için gitmem gerekiyo ama ilk dozda kolumu iki gün kaldıramamıştım onun için korkuyorum açıkcası..Renkli dopplerede geçen ay girdim. Çok şükür bir sorun çıkmadı herşey normaldi. Benim doktorumda şart değil ama yaptırmanı tavsiye ederim demişti.[/QUOTE
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim,ben iğneden korktuğum için sormak istemiştim hani mecburmu değilmi diye ama şimdi deyince kolumu 2 gün kaldıramadım ,yüreğime su serpildi :)
Öncelikle sana hayırlı sağlıklı bir evlat, kolay doğumlar diliyorum canım. Ben tetenoz aşısının ilk dozunu oldum. İkinci doz için gitmem gerekiyo ama ilk dozda kolumu iki gün kaldıramamıştım onun için korkuyorum açıkcası..Renkli dopplerede geçen ay girdim. Çok şükür bir sorun çıkmadı herşey normaldi. Benim doktorumda şart değil ama yaptırmanı tavsiye ederim demişti.[/QUOTE
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim,ben iğneden korktuğum için sormak istemiştim hani mecburmu değilmi diye ama şimdi deyince kolumu 2 gün kaldıramadım ,yüreğime su serpildi :)
sen ol ikinci dozunu. bebeğide koruosun.şart değil derken bence bi yerde şart. zate olmuşun ilkini.ikinciyide ol. bende de aynı semptomlar oluştu. aynen kaldıramadım kolumu. şişti yandı. ama geçti. bişey olmaz yaptır ikinciyi. 1 ay arayla oluo. ama işte ben ikinciye hamile kalmıştım ve gebeliğin ilk gunleri diye yaptırmadım. şu an 8 haftalığım.20. haftamda baştan olucam ilk dozu ya da oluosa direkt ikinci doz yapıcaklar. güzel dileklerin için de teşekkür ederim.amin. allah herkesi evlatlarından güldürsün
peki sen hangi aralıklarlar oldun. ebe sorduğu zaman bir ay mı geçmiş miydi yoksa daha fazlamı. ayrıca kaç aylık hamileydin ilk ve ikinci aşını olduğunda.bu arada teşekkürler cevap yazdığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?