Gebelikte troid sorunu yasayanlar

Glsh45glsh

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
39
12
3
35
Hamileligimden once troidlerim brz yuksekti dun 11 cikti dozu yukseltti doktorum pazarda kanamam vardi bu sekil yasayip gebeligi saglikli tamamlayanlar varmi

Troid hastası olup da sağlıkla bebeğini kucağına alan tanıdıklarım var ama hamilelikte ne gibi sıkıntılar yaşadılar bilmiyorum. Sizde içinizi ferah tutın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Insallah cnm 11 cikinca doktorumda cok yuksek dedi cok tedirgin oldum hem bebek hem kendim icin

İlacı var kullanırsınız merak etmeyin, düzene girer bende hamileliğim boyunca ılac kullandım. Sizinki evet biraz yüksek Ama doktorunuza güvenin halledecektir.

İlacı var kullanırsınız merak etmeyin, düzene girer bende hamileliğim boyunca ılac kullandım. Sizinki evet biraz yüksek Ama doktorunuza güvenin halledecektir.
Levotiron 50 mg kullaniyodum 100 e ciktik cnm peki senin kanaman lekelenmen oldu mu

Levotiron 50 mg kullaniyodum 100 e ciktik cnm peki senin kanaman lekelenmen oldu mu
Yok benim çok hafif 25 lık sonra 50 lık kullandım. Benim başka sorunlar oldu bebeğin suyu çok azdı erken doğum riski vardı 30 haftada cıger geliştirici ıgne oldum. Tansiyon problemi cıktı 32. Haftadan itibaren. Bebek 28. Haftada asagı indi35. Haftada sezeryan oldum zorunlu.Dogumdan sonta atoni yaşadım son anda önlendi. Ohoo benim cok zor geçti ya ama çok şükür. 2.340 gr doğdu kızım ne kuvoz de kaldık,nede başka bir sorun çıkmadı. Sarılık oldu 1 gece yattı sadece küçük doğduğu için kendi kendine atlatamadı. Yani sıkmayın canınızı ilacı kullandınız sürece bir sorun çıkmaz.insallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde

Hamileligimden once troidlerim brz yuksekti dun 11 cikti dozu yukseltti doktorum pazarda kanamam vardi bu sekil yasayip gebeligi saglikli tamamlayanlar varmi
Benim de yüksekti ama bu kadar yüksek degildi euthyrox 50 mcg kullandım hamilelik boyunca ve sorunsuz geçti çok şükür

Insallah canim amin sizede cok gecmis olsun benim de 2 oglum var 2018 de 3. Bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum o yuzden smd bu endise kaygi Allah bizede nasip eder insallah

Benim de yüksekti ama bu kadar yüksek degildi euthyrox 50 mcg kullandım hamilelik boyunca ve sorunsuz geçti çok şükür
Valla benimde normalde 4 5 civaridi hamilelik bu kadar yukseltti herhalde ins bebege bi zarari olmaz dusuge bile sebep oluyormus pazarda kanamam oldu ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…