- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Düşüğe falan sebep olur muBenim 1 ay once 4.7 çıkmıstı doktor ilac yazdi sabahlari onu iciyorum korkulacak birsey yok merak etmeyin
Hayir canim aklina boyle seyleri getirme. Gebelikten dolayi çıkmıstır ilac kullandikcada gececektir.Düşüğe falan sebep olur mu
Çok teşekkür ederimHayir canim aklina boyle seyleri getirme. Gebelikten dolayi çıkmıstır ilac kullandikcada gececektir.
Benim hamilelikten once çıkmıştı düşürmüştük hamile olunca tekrar yüklemişti ilaç dozu artilirdi suan gayet iyi seviyede. Bence cumayi beklmee yarin gitme sansin varsa git. Hemen ilaca başlasın doktor. Bebeğe etkisi oluyo salgiladigin bezler sana yetmiyo suanm doktorum bana hep anlatti.Arkadaşlar bugün sağlık ocağından sonucumu aldım doktora Cuma gidicem. TSH yüksek çıktı basına böyle bişey gelen var mı bahsedebilir misinşz
O zaman ben yarın gideyim hemen. Peki doktor kendisi veriyor mu ilacı yoksa endokrine falan mı sevkediyorBenim hamilelikten once çıkmıştı düşürmüştük hamile olunca tekrar yüklemişti ilaç dozu artilirdi suan gayet iyi seviyede. Bence cumayi beklmee yarin gitme sansin varsa git. Hemen ilaca başlasın doktor. Bebeğe etkisi oluyo salgiladigin bezler sana yetmiyo suanm doktorum bana hep anlatti.
Dahiliye gidiyosun canm durumunu anlatiyosun kan ister belki zaten ona gore hemen ilaci sana yaziyo.O zaman ben yarın gideyim hemen. Peki doktor kendisi veriyor mu ilacı yoksa endokrine falan mı sevkediyor
Teşekkür ederimDahiliye gidiyosun canm durumunu anlatiyosun kan ister belki zaten ona gore hemen ilaci sana yaziyo.
Rica edermTeşekkür ederim
Allah razı olsun hepimiz sağlıcakla kucaklayalım inşallahRica edermsaglikla gelsin minik
Korkmayın hiç, ben tiroit hastasıyım ve gebeliğimde de ilaç kullanıyorum. Doz ayarlaması için her ay kan verin ve ilacınızı düzenli kullanın.Arkadaşlar bugün sağlık ocağından sonucumu aldım doktora Cuma gidicem. TSH yüksek çıktı basına böyle bişey gelen var mı bahsedebilir misinşz
Çok teşekkür ederim içim ferahladıKorkmayın hiç, ben tiroit hastasıyım ve gebeliğimde de ilaç kullanıyorum. Doz ayarlaması için her ay kan verin ve ilacınızı düzenli kullanın.
Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde, özellikle bebeğin son 3 aylık büyüme döneminde artış göstermesi normal ama şimdi hamile olduğunuzu varsayarsak başlangıç için bu kadar artmaz diye düşünüyorum.Kızlar henüz hamile değilim adet tarihine 4 gün kaldı. Normalde tiroid için 1 yıldır ilaç kullanıyorum son 6 aydır da iyiydi 2 ayda bir kontrolum oluyo aynı ilaçları aynı dozu kullanıyorum cuma kontrolüm var testi bugün yaptırdım fakat tsh 0.6 dan birden 8.11 e çıkmış ilaçlarımı düzenli kullanmama rağmen bu kadar artması beni şüphelenirdi. Hani hamilelikte bu hormon bazen artış gösterebiliyormuş ya sizce olabilir mi.
Anladım canım ama bu artış neden oldu çok merak ediyorum açıkçasıGebeliğin ilerleyen dönemlerinde, özellikle bebeğin son 3 aylık büyüme döneminde artış göstermesi normal ama şimdi hamile olduğunuzu varsayarsak başlangıç için bu kadar artmaz diye düşünüyorum.
Valla ben de merak ettim çünkü yaklaşık 15 yıldır tiroit hastasıyım ve hiç böylesi artış ya da düşüş olmadı tsh'da. Bence en yakın zamanda bir endokrinoloğa görünAnladım canım ama bu artış neden oldu çok merak ediyorum açıkçası
Canım ben 1 yıldır tedavi görüyorum zaten cuma günü test sonucumu göstercem 2 ay önce 0.6 ydı ondan önceki ayda 1.88 hatta dedim ki dr daha fazla düşmez dimi daha düşmez dedi 2 ay oldu birden bire düşer diye düşünürken böyle çıkması inanılacak gibi değilValla ben de merak ettim çünkü yaklaşık 15 yıldır tiroit hastasıyım ve hiç böylesi artış ya da düşüş olmadı tsh'da. Bence en yakın zamanda bir endokrinoloğa görün
Doktor ilaç verdi 1 ay sonra gidicem tekrar inşallah düşerArada böyle oluyor.benim hamileligimin ilk 4 ayinda dozum 100 den 175 çıkmasına rağmen degerim yukseldi hep.şimdi ilaç ayni olmasina rağmen 0.40 lara düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?