Gebelikte TSH düşüklüğü lütfen yardım!!

Brrck

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
344
196
303
12 haftalık hamileyim dün tam kan testi yaptırdım TSH degerimin 0,070 olduğunu öğrendim. Çok moralim bozuldu. Diğer bebeğimi ağır beyin ve kalp anomalisi yüzünden kaybettim. Bu bebeğimin zekasinda bişey olmasından korkuyorum. TSH ı düşük olup cocugu sağlıkli olan var mı zeka olarak da çok endişe ediyorum yardım edin lütfen 😔

12 haftalık hamileyim dün tam kan testi yaptırdım TSH degerimin 0,070 olduğunu öğrendim. Çok moralim bozuldu. Diğer bebeğimi ağır beyin ve kalp anomalisi yüzünden kaybettim. Bu bebeğimin zekasinda bişey olmasından korkuyorum. TSH ı düşük olup cocugu sağlıkli olan var mı zeka olarak da çok endişe ediyorum yardım edin lütfen 😔
Çok merak ediyorum durumunuzu ve nasıl bir yol izlediğiniz ben de aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz

Benimde sürekli yükselen tsh değerim vardı ilaçla kontrol altına aldık doktorunuz yönlendirme yapmadı mu ilaçla kontrol altına alınca herşey yoluna girecektir lütfen moralınızı yüksek tutmaya çalışın

Çok merak ediyorum durumunuzu ve nasıl bir yol izlediğiniz ben de aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz
Gebelikteki hormonlar TSH ı baskiliyormus o yüzden düşük olmasının çok normal olduğunu söylemişti doktorum. Bebeğim doğdu kucağımda şu an çok şükür 😊

Back
X