Gebelikte tsh ve sağlıklı bebek

eynmyns34

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
21
2
6
34
Selam gebelikte tsh hızlı çalışıp sağlıklı bebek doğuran varmı ben 9 haftalığım tsh 4,94 dr daha ilaç vermedi normal dedi 1 ay attı tkrr bakılacak

Selam gebelikte tsh hızlı çalışıp sağlıklı bebek doğuran varmı ben 9 haftalığım tsh 4,94 dr daha ilaç vermedi normal dedi 1 ay attı tkrr bakılacak
Tsh 4.94 ise hızlı çalışmıyor yavaş çalışıyor ve t4 değerinizde önemli ama ilaç vermesi gerekiyor bu değer için farklı bir doktora daha danışın ihmal etmeyin sakın gebelikte tsh 2.5 altı isteniyor

Canım bence yüksek çıkmış benim önce 3,72 gibi bir değerdi doktorum yüksek buldu tekrar yaptırdım 2 hafta sonra 6 ya yükselmişti hemen ilaç başlattı ama 2,5 ve üzerini yüksek karşılıyorlar Dahiliyeye gidebilirsin

Evet bende sizin gibi biliyorum ama vermediler hem dahliye hem kadın doğum ikiside ilaç vermedi dahliye troid usg çektirdi herşey normal dedi

Dahliyede vermedi usg istedi herşey normal çıkınca ilaca gerek yok dedi bende şaşırdım

Dahliyede vermedi usg istedi herşey normal çıkınca ilaca gerek yok dedi bende şaşırdım
İlginç geldi canım dediğim gibi 2,5 üstünü beğenmiyor Doktorlar bence bir ay bekleme on gün sonra tekrar baktır eğer yükselme olmuşsa tekrar doktoruna git ben geçen gün kan tahlili yaptırdım 5 çıktı tsh doktor hemen ilaca başlattı hamile de değilim

Benim 25di. İlaçlarla normal değere geldi ama tabi baya sürdü. Endokrin doktoru gördü boyundan usg girdim. İlaç tedavisi başlandı.

Bilemiyorum kafam çok karışık başka dr gidemem çünkü eşim abartıyorsun diyip kızıyor iki dr ilaç vermedi diyor ilaç hastası oldun başıma diyor

Bence siz başka bi doktora daha görünün. Benim 3 cıktı hemen ilaca başladık

C
Bence siz başka bi doktora daha görünün. Benim 3 cıktı hemen ilaca başladık gidemiyorum işte

Maalesef başka dr gidemiyorum eşim abartıyor sun diyo iki dr ilaç vermedi bune ilaç sevdası diyor

Ben de ilaç kullanıyorum 3.5 filan çıkmıştı. Her ay tahlil yapılıyo kontrollere devam ediliyo. Kesinlikle başka dahiliyeye gidin.

Düzelir inşallah benim 3cü gebelik ilkinde ikincide böyle bir sorun yoktu
İnşallah. Benim ilki düşük oldu o zaman tsh 36 çıkmıştı. İlaç tedavisiyle düzeliyor can sıkmaya gerek yok benim ki düzeldiyse senin ki hiçbişe

Tsh in 4,94 olmasi yavas caliştigini gösterir. Bu durumda normalde 50 lik tiroit ilaci verir dr'lar. T3-t4 degerleri normal disiysa hizli çalistigini gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…