Tsh 4.94 ise hızlı çalışmıyor yavaş çalışıyor ve t4 değerinizde önemli ama ilaç vermesi gerekiyor bu değer için farklı bir doktora daha danışın ihmal etmeyin sakın gebelikte tsh 2.5 altı isteniyorSelam gebelikte tsh hızlı çalışıp sağlıklı bebek doğuran varmı ben 9 haftalığım tsh 4,94 dr daha ilaç vermedi normal dedi 1 ay attı tkrr bakılacak
Canım bence yüksek çıkmış benim önce 3,72 gibi bir değerdi doktorum yüksek buldu tekrar yaptırdım 2 hafta sonra 6 ya yükselmişti hemen ilaç başlattı ama 2,5 ve üzerini yüksek karşılıyorlar Dahiliyeye gidebilirsinSelam gebelikte tsh hızlı çalışıp sağlıklı bebek doğuran varmı ben 9 haftalığım tsh 4,94 dr daha ilaç vermedi normal dedi 1 ay attı tkrr bakılacak
Evet bende sizin gibi biliyorum ama vermediler hem dahliye hem kadın doğum ikiside ilaç vermedi dahliye troid usg çektirdi herşey normal dediTsh 4.94 ise hızlı çalışmıyor yavaş çalışıyor ve t4 değerinizde önemli ama ilaç vermesi gerekiyor bu değer için farklı bir doktora daha danışın ihmal etmeyin sakın gebelikte tsh 2.5 altı isteniyor
Dahliyede vermedi usg istedi herşey normal çıkınca ilaca gerek yok dedi bende şaşırdımCanım bence yüksek çıkmış benim önce 3,72 gibi bir değerdi doktorum yüksek buldu tekrar yaptırdım 2 hafta sonra 6 ya yükselmişti hemen ilaç başlattı ama 2,5 ve üzerini yüksek karşılıyorlar Dahiliyeye gidebilirsin
İlginç geldi canım dediğim gibi 2,5 üstünü beğenmiyor Doktorlar bence bir ay bekleme on gün sonra tekrar baktır eğer yükselme olmuşsa tekrar doktoruna git ben geçen gün kan tahlili yaptırdım 5 çıktı tsh doktor hemen ilaca başlattı hamile de değilimDahliyede vermedi usg istedi herşey normal çıkınca ilaca gerek yok dedi bende şaşırdım
Cİlginç geldi canım dediğim gibi 2,5 üstünü beğenmiyor Doktorlar bence bir ay bekleme on gün sonra tekrar baktır eğer yükselme olmuşsa tekrar doktoruna git ben geçen gün kan tahlili yaptırdım 5 çıktı tsh doktor hemen ilaca başlattı hamile de değilim
Bence siz başka bi doktora daha görünün. Benim 3 cıktı hemen ilaca başladık gidemiyorum işte
Tsh yine yüksek çıktı ilk doğduğun da 26ydı sonra 40 günlükken bakıldı 6ya düşmüştü yarın tekrar bakılcakBebeğiniz sağlıklımı
4ün altında olması lazım sanırımYeni doğanda değer kaç olmalı
İnşallah. Benim ilki düşük oldu o zaman tsh 36 çıkmıştı. İlaç tedavisiyle düzeliyor can sıkmaya gerek yokDüzelir inşallah benim 3cü gebelik ilkinde ikincide böyle bir sorun yoktu
İnşallah ben bebeğin zekasında hasar bırakır diye korkuyorumİnşallah. Benim ilki düşük oldu o zaman tsh 36 çıkmıştı. İlaç tedavisiyle düzeliyor can sıkmaya gerek yokbenim ki düzeldiyse senin ki hiçbişe
Tsh in 4,94 olmasi yavas caliştigini gösterir. Bu durumda normalde 50 lik tiroit ilaci verir dr'lar. T3-t4 degerleri normal disiysa hizli çalistigini gösterir.Selam gebelikte tsh hızlı çalışıp sağlıklı bebek doğuran varmı ben 9 haftalığım tsh 4,94 dr daha ilaç vermedi normal dedi 1 ay attı tkrr bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?