- 4 Aralık 2017
- 95
- 65
- 3
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde 16. Haftam ve 9. Haftadan beri tsh değerim yüksek. Gebe olmayanlar için 4 normal kabul ediliyor ama gebelerde 2.50 nin altında olması gerekiyo ben öğrendiğimden beri ilaç kullanıyorum tavsiyem dahiliye doktoruna gitmen dozunu iyi ayarlaması için. Bebekte zeka geriliğine neden olduğu söyleniyor ama tedavi edilmezse. Tedavi edilirse bir sıkıntısı olmuyormuş. Kafana takma sakın çok erken öğrenmişsin bi an önce ilacına başla Allahın izniyle bir şey olmaz :)
Bnmde yüksekti ilk tahlilde 5çıktı ilaca başladık 1.47 ye düştü ama ilaci doğuma kadar hatta belki ömür boyu kullanıcam
Bende anlamadım yükselme tehditine karşı sanırım dr risk almak istemediDoğuma kadar neden benn iki hafta kullanıp DR a kontrole gidicem dr oyle dedi düşerse ilacı kesecek sanırım ins
Meraba kızlar gebeliğimin 5.haftasindayim tsh 4.20 sınırı benimki 4.16 yuksek yani ilaç kullanmak gerekecek sanırım yuksekligi bebeğin gelişimini etkilediği söyleniyor bilgisi olan var mi yaşayan ya da yardımcı olur musunuz
Doğuma kadar neden benn iki hafta kullanıp DR a kontrole gidicem dr oyle dedi düşerse ilacı kesecek sanırım ins
Doguma kadar buyuk ihtimalle kullanacaksiniz. Size doktor buyuk olasilik 0.25 ya da 0.50 mg lik ilac Verdi. Ilacin dozunu yukseltip yulseltneyecegine yada azaltip azaltmayacagina karar verecek. Hamilelige bir kac hafta kala baslamistim, dozu bir ara ikiye katladik, hala devam ediyorum.
Tiroid hormonlarin anasi gibi. Bozulunca bir suru hormon sacmaliyor. Tsh miktari dengelenince Tum hormonlar duzeliyor, zamanla daha enerjik be daha dinc ve saglikli hissediyorsunuz. Bana biraksalar hep devam ederim
Ben her gun aliyorum. Tsh tiroid hormonu uret demek. Yukselince tsh, tiroid daha cok calissin sinyali gidiyor beyne. Ama tiroid calismayacgim r. Hamilelelikten bir ay once Tsh 2,9du 0.25 ile bir ay kullaninca birinci trimester sonrasi 3.1 oldu. Hamilelikte bebek ihtiyac duydugu icin artiyor. artiyor. doktor dozu 0.50 yapti. En son tsh 1.95ti.Evet şu an 25 miligram kullanıyorum ama DR um 2 hafta boyunca gün aşırı alacağımı söyledi sonrasında kontrol dedi 2 günde bir mi alınıyor bu ilaç
Hangi ilacı kullandınızBnmde yüksekti ilk tahlilde 5çıktı ilaca başladık 1.47 ye düştü ama ilaci doğuma kadar hatta belki ömür boyu kullanıcam
Euthyrox kullandımHangi ilacı kullandınız