Gebelikte TSH Yüksekliği

leila_leyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
57
62
3
30
Gebeliğimin ilk haftalarında normal değerler arasında seyreden tsh seviyem önce 2.83 e ardından beşinci haftamda 5.48 e yükseldi. Levotiron 25 mg kullanıyordum doktorum dozunu arttırdı 100 yaptı. Benimle aynı durumda olan var mı doktrınuz neler söyledi acaba

Son düzenleme:
Her ay düzenli kontrol ettir değerlerini canım. Ben gebelikten öncede kullanıyordum 125 di dozu şuan 1 gün 175 1 gün 200 içiyorum gebelikte tsh yükseliyor malesef

Benim de öyle gebelikten önce 75 kullanıyordum şimdi 100 ve 125 lik kullanıyorum. Her ay baktırın değerlerinize mutlaka.

Benim de öyle gebelikten önce 75 kullanıyordum şimdi 100 ve 125 lik kullanıyorum. Her ay baktırın değerlerinize mutlaka.
Ben 11 haftalık hamileyim ve tsh değerim 3.1 çıktı t4 1.1 çıktı doktor t4 iyi dedi ilaçlık seviyede değil dedi ama düşük doz başlattı. Şimdi geç kalmışsam diye çok korkuyorum :( doktor bu değer bebeğe zarar verecek düzeyde değil, bundan 10 yıl önce tsh kontrolü bile yapılmıyordu dedi. Benim gibi geç öğrenen var mıdır çok endişeliyim

Ben 11 haftalık hamileyim ve tsh değerim 3.1 çıktı t4 1.1 çıktı doktor t4 iyi dedi ilaçlık seviyede değil dedi ama düşük doz başlattı. Şimdi geç kalmışsam diye çok korkuyorum :KK43: doktor bu değer bebeğe zarar verecek düzeyde değil, bundan 10 yıl önce tsh kontrolü bile yapılmıyordu dedi. Benim gibi geç öğrenen var mıdır çok endişeliyim
Endişelenmeyin çok yüksek değil. Zaten ilaçla da hemen normal seviyeye gelir.sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸

Back
X