Gebelikte tukuruk

Hazalkep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
8
2
1
38
12 haftalik hamileyim ciddi sekilde tukuruk salgimda artis var surekli tukuruk geliyor kime sorsam ilk kez duyuorum diyor doktor cok ciddiye alma dedi ama dayanilcak gibi degil yardiiiiimmm ((

12 haftalik hamileyim ciddi sekilde tukuruk salgimda artis var surekli tukuruk geliyor kime sorsam ilk kez duyuorum diyor doktor cok ciddiye alma dedi ama dayanilcak gibi degil yardiiiiimmm ((
Sulanıyor gibi değil mi?ben de aynıydım ama şimdi 21 hafta bitti geçti şükür

Benimde ilk 4 ay olmuştu canım endişelenicek birşey değil hormon değişiklikleriyle ilgili

Immm dişlerini düzenli fırçala ve bol su iç..su her derde deva şükürler olsun Rabbime

Benim de gece agzım akiyor özellikle sag tarafima yattigim zaman önceden yoktu böyle birsey neden olur ki sag tarafima yatinca nefes alamiyor muyum acaba

Benim de gece agzım akiyor özellikle sag tarafima yattigim zaman önceden yoktu böyle birsey neden olur ki sag tarafima yatinca nefes alamiyor muyum acaba
Nefesle alakasi oldugunu ssnmiyorum hormonlar tukuruk salgisini artiriyormus sadece gece oluyorsa yinede sukredin benim 24 saat

Ben daha once konu bile acnistim bu hususta. Ama benimki tukuruk degil balgam ve o kadar yapisiyor ki bogazima cikarayim derken midem bulaniyor kusuyorum dr.a sordum salgi hormonlarin etkisiyle artar ama cok rahatsiz oluyorsan bi k.b.b ye gorun,geniz akintisi,enfeksiyon v.s olabilir dedi.bilginize...

Banada ayni şeyi soyledi doktor henuz gitmedim siz gittiniz mi

Gebelikte normal bi durum bu. Doktorum söylemişti bunu bana. Benim salyamın aktığı bşle oldu :) nasıl bi doktor ki bu kadar basit birşeyi bile bilmiyor?

Hamilelikte 100 de 1 olyormus tükürüğüumkun oldugunca yutun ve sıvı alımını arttirin ben öyle geçirdim çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…