• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte tulum peyniri yenir mi?

Kestanecicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
233
206
103
Merhabalar, bu aralar marketten alınan bir tulum peynirine kafayı takmış durumdayım. Paketin üstünde çiğ sütten üretilmiştir yazdığı için huzursuz oldum. Pastörize gibi bir şey yazmıyor. Bu peyniri tüketmek sakıncalı mı? Hoşuma gittiği için iki günde falan bitiriyorum nerdeyse. Yardım lütfen? Gebeliğinde tüketen oldu mu?

Merhabalar, bu aralar marketten alınan bir tulum peynirine kafayı takmış durumdayım. Paketin üstünde çiğ sütten üretilmiştir yazdığı için huzursuz oldum. Pastörize gibi bir şey yazmıyor. Bu peyniri tüketmek sakıncalı mı? Hoşuma gittiği için iki günde falan bitiriyorum nerdeyse. Yardım lütfen? Gebeliğinde tüketen oldu mu?
Pastörize edilmemiş süt ve süt ürünleri hamilelikte zararlı tabiki. Ama ben şahsen zararlı denen bir çok şeyi yedim içtim hamilelikte. Kola sucuk salam noodle fast food akla ne gelirse canım ne çektiyse yedim. Bir tek sakat at yemedim sanırım bide çiğ süt tüketmedim. Ama çiğ işlenmiş et yediğime göre bir şey olmayabilir 😅 Bence önemli olan aşırıya kaçmamak bazı insanlar yasakları çok abartıyor. Canınız çektiyse nadiren yiyin ama 2 günde bitirmeniz çok fazla zararı dokunabilir belki

Back
X