• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte turner sendromu nedeniyle bebeğinin kalbi duranlar

Arzuuu34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
1.017
1.429
53
38
İstanbul
Merhabalar, 8 haftalık hamileydim. Bebeğin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldık. İlk gebeliğimdi. Genetik teste yolladık ve turner sendromlu olduğunu öğrendik. Yarın doktorumla görüşeceğim ve araştırmalarım sonucu bazı testleri yaptıracağım. ( anne baba adayının genetik testi, kan pıhtılaşması, Fsh, tsh, bağışıklık sistemi) 35 yaşındayım ve tekrar aynı durumu yaşamaktan korkuyorum. Gebeliği turner sendromu nedeniyle sonlanan ve tekrar sağlıkla hamile kalan var mı? Tüp bebek yaptırmalı mıyım sizce? Bu rastlantısal mı yoksa genetik mi bilmiyorum ama çok üzülüyorum.
 
evet öyleymiş. Çok şükür tekrar hamile kaldım 🙏🏻
Benim de bebeğim de turner sendromu çıktı 36. Haftaya kadar gelmiştik ve 37. Hafta için doğuma karar verdik,doğuma diye gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim.sendromdan mı öldü başka sebepten mi bilmiyorum,otopsi yaptırmadım.ama gebeliğim boyunca hiçbir doktor bebeğimi sendromdan dolayı kaybedebileceğimi söylememişti.umarım bu kez sağlıkla kucağınıza almışsınızdır🤲
 
Back
X