Geçmiş olsun 2 hafta önce benzerini yaşadım. Normalde de kanamalı hamilelik yaşadığım için bende ayırt edemedim önce.büyük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye kan geldi 1 saat sonra ds İdrarımdan kan geldi ama kendi doktorum muayene etti içerde sıkıntı yok dedi. Ertesi gün de kıpkırmızı bir idrar yaptım afedersiniz.. Çok korktum hemen hastaneye gittik. Tahliller vs. Ultrasonda da bakıldı 3 gün tedbir amaçlı yattım hastanede. Kanamanın nerden geldiği bulunamadı doktor eski kanama alanların duruyorbelki birikmiştir eski kan içerde o akmıştır dedi. Bu arada ileri derecede kabızlık yaşıyorum. Napsak düzelmedi. Muhtemel olarak benimde yaşadığım durum makattan kaynaklı kanamaydı. Şuan için tekrarlamadı. İnşallah tekrardan olmaz
Benim durum çok net vajinadan kanamayı muayne de olduğumda da lekelenme şeklinde olmuş kanama dedi herşey normal bebek, kalp atışı, kese, plasenta, rahim ağzı vs. İnşallah bidaha yaşamayız sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız
Ya bende Kısalma olmuştur açılma olmuştur diye korkuyorum dr ölçüm yaptı 3.6 cm. Açılma da yoktu dikkat ediyorum etmesine de muhtemelen zorlandığım için kanama yaşıyorum cuma günü de kendi doktoruma gidecem. Dikişi başka bir perinatologa artırcam ona da danışacağım bu konuyu. Artık gerisi Allaha kalmış diyorum
Benim durum çok net vajinadan kanamayı muayne de olduğumda da lekelenme şeklinde olmuş kanama dedi herşey normal bebek, kalp atışı, kese, plasenta, rahim ağzı vs. İnşallah bidaha yaşamayız sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız
Kanamalı olunca dikiş atılmıyor maalesef bende de dikiş yok ilk 3.3 çıkmıştı kısalık daha 13.haftadaydım. Git gide kısaldım 20.haftada 2.7 ye düştü 28.hafta da 2.3 ölçüldü. Fakat 2.trimestrda sürekli olarak kanama olduğu için bende, dikiş atılmadı. Şuan atmasını bekliyorum doktorumun 30a girdim. Artık diyor haftası geçti. Hemde kanaman olursa tekrar kanın dışarı akması lazım dikiş olursa akamaz bebek zarar görür ve dikmiyor bu kısalıkla 7.ayı (30 haftayı) gördük ötesi ya nasip
Kanamalı olunca dikiş atılmıyor maalesef bende de dikiş yok ilk 3.3 çıkmıştı kısalık daha 13.haftadaydım. Git gide kısaldım 20.haftada 2.7 ye düştü 28.hafta da 2.3 ölçüldü. Fakat 2.trimestrda sürekli olarak kanama olduğu için bende, dikiş atılmadı. Şuan atmasını bekliyorum doktorumun 30a girdim. Artık diyor haftası geçti. Hemde kanaman olursa tekrar kanın dışarı akması lazım dikiş olursa akamaz bebek zarar görür ve dikmiyor bu kısalıkla 7.ayı (30 haftayı) gördük ötesi ya nasip
Allah yardımcın olsun insallah sag salim kavusursunuz açılma yoksa belki bi ay daha belki daha fazla dogum olmaz rabbim bilir tabiki erken dogmaz insallah
Allah yardımcın olsun insallah sag salim kavusursunuz açılma yoksa belki bi ay daha belki daha fazla dogum olmaz rabbim bilir tabiki erken dogmaz insallah
Hunileşmem var yani açılma olmuş ama eskide olabilir dedi doktor kanamalar açılmaya sebep olabiliyor maalesef inşallah 34.haftayı görsem korkmam ötesinden
Ya bende Kısalma olmuştur açılma olmuştur diye korkuyorum dr ölçüm yaptı 3.6 cm. Açılma da yoktu dikkat ediyorum etmesine de muhtemelen zorlandığım için kanama yaşıyorum cuma günü de kendi doktoruma gidecem. Dikişi başka bir perinatologa artırcam ona da danışacağım bu konuyu. Artık gerisi Allaha kalmış diyorum
Benim de 24 haftalık bir kaybım var normalde doğum yaparken bana rahim geniş Bi dahakine dikiş atılacak dendi gittiğimde zaten doğum nişanım gelmişti kanama başlamıştı 4 cm açıklık vardı şimdi kaç haftadır özele de profa da doğum hastanesine gittim doktorlar kısaltma olmazsa atmayız deyip duruyorlar 2 hafta önce 47 mm ölçtü nasıl olacak bilmiyorum size de mi böyle yaptılar kısalık mı olması lazım atmaları için illaki
Merhabalar çok uzun zaman oldu buraya bakmayalı, Okan üniversitesi hastanesinde çalışıyor Eray çalışkan doktorum. O kadar memnunum ki anlatamam. 16da attık dikişi ilk 1 hafta çok dikkat ettim, kontrolde ilişki ve ağır kaldırma dışında bir çok şeye izin verdi doktorum. Sürekli yattım diyemem, 24e kadar zaman geçmedi, 24ten sonra sürekli aktifim, araç da kullandım avm ye de gittim, yemeğe de gittim, yemek ufak tefek işler de yaptım çok şükür. Çok dua etmiştim kolaylaştır zorlaştırma rabbim diye elhamdülillah çok iyi geçirdim. Eğer riskli bir durumunuz varsa kesinlikle öneririm