Premature Bebekler Gebelikte tuvalet yaparken kanama yaşayan var mı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Benim durum çok net vajinadan kanamayı muayne de olduğumda da lekelenme şeklinde olmuş kanama dedi herşey normal bebek, kalp atışı, kese, plasenta, rahim ağzı vs. İnşallah bidaha yaşamayız sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız

dikiş atılınca inşallah kesilir kanamaniz yavrunuza sağ salim kavusursunuz umarım 3n kisa zamanda dikisinizi atsınlar bu haftalar önemli

Amin inşallah

dikiş atılınca inşallah kesilir kanamaniz yavrunuza sağ salim kavusursunuz umarım 3n kisa zamanda dikisinizi atsınlar bu haftalar önemli
Kanamalı olunca dikiş atılmıyor maalesef bende de dikiş yok ilk 3.3 çıkmıştı kısalık daha 13.haftadaydım. Git gide kısaldım 20.haftada 2.7 ye düştü 28.hafta da 2.3 ölçüldü. Fakat 2.trimestrda sürekli olarak kanama olduğu için bende, dikiş atılmadı. Şuan atmasını bekliyorum doktorumun 30a girdim. Artık diyor haftası geçti. Hemde kanaman olursa tekrar kanın dışarı akması lazım dikiş olursa akamaz bebek zarar görür ve dikmiyor bu kısalıkla 7.ayı (30 haftayı) gördük ötesi ya nasip

Allah yardımcın olsun insallah sag salim kavusursunuz açılma yoksa belki bi ay daha belki daha fazla dogum olmaz rabbim bilir tabiki erken dogmaz insallah

Allah yardımcın olsun insallah sag salim kavusursunuz açılma yoksa belki bi ay daha belki daha fazla dogum olmaz rabbim bilir tabiki erken dogmaz insallah
Hunileşmem var yani açılma olmuş ama eskide olabilir dedi doktor kanamalar açılmaya sebep olabiliyor maalesef inşallah 34.haftayı görsem korkmam ötesinden

Merhaba doktorunuzun ismi nedir İstanbuldaysanız? Çok geçmiş olsun Allah eeen güzel şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi

Teşekkür ederim evet tam açıktı rahim ağzı. Zaten tanı aldım bi 10 güne kadar da serklaj olacağım
Benim de 24 haftalık bir kaybım var normalde doğum yaparken bana rahim geniş Bi dahakine dikiş atılacak dendi gittiğimde zaten doğum nişanım gelmişti kanama başlamıştı 4 cm açıklık vardı şimdi kaç haftadır özele de profa da doğum hastanesine gittim doktorlar kısaltma olmazsa atmayız deyip duruyorlar 2 hafta önce 47 mm ölçtü nasıl olacak bilmiyorum size de mi böyle yaptılar kısalık mı olması lazım atmaları için illaki

Merhaba doktorunuzun ismi nedir İstanbuldaysanız? Çok geçmiş olsun Allah eeen güzel şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi
Merhabalar çok uzun zaman oldu buraya bakmayalı, Okan üniversitesi hastanesinde çalışıyor Eray çalışkan doktorum. O kadar memnunum ki anlatamam. 16da attık dikişi ilk 1 hafta çok dikkat ettim, kontrolde ilişki ve ağır kaldırma dışında bir çok şeye izin verdi doktorum. Sürekli yattım diyemem, 24e kadar zaman geçmedi, 24ten sonra sürekli aktifim, araç da kullandım avm ye de gittim, yemeğe de gittim, yemek ufak tefek işler de yaptım çok şükür. Çok dua etmiştim kolaylaştır zorlaştırma rabbim diye elhamdülillah çok iyi geçirdim. Eğer riskli bir durumunuz varsa kesinlikle öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…