Mrb arkadaşlar ben 28+3 günlük hamileyim ve yaklaşık 3 haftadır tuvalete oturduğumda vajina dudaklarımda ve vajinamda bi basınç sızı Ağrı oluyor normalde yok sadece tuvalette öyle oluyor ara ara kemik ağrısı oluyor ama çok az erkek gebeliğim bu arada sizde böyle olan var mıydı özellikle ıkınınca sanki bebeğin başı çıkacakmış gibi basınç ve sızlama var cvp verirseniz çok sevinirim
Gerçekten mi şimdi rahatladım biraz benim daha çok makat bölgesine yakın dudaklarda oluyo ıkınmaktan korkar oldum inanın ki tuvalete gitmekten korkuyorum oturduğum gibi hemen baskı sızı oluyo sanki bıçak kesiğine soğuk su tutarmış gibi ıkınınca şişkinlik oluyo
Gerçekten mi şimdi rahatladım biraz benim daha çok makat bölgesine yakın dudaklarda oluyo ıkınmaktan korkar oldum inanın ki tuvalete gitmekten korkuyorum oturduğum gibi hemen baskı sızı oluyo sanki bıçak kesiğine soğuk su tutarmış gibi ıkınınca şişkinlik oluyo
Tşk ederim inşallah aşılabilirim bu duruma ben birazda böyle herşeyi kafaya takan biri olduğum için hayatımı olumsuz etkiliyor hamilelikte de duygu değişimleri yüzünden olsa gerek daha fazla takıntılı olmaya başladım acaba kötü bişey mi var diye kendi kendimi yiyorum