GebeLikte uLtrason sıkLığı ?

asyun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
142
0
116
Ankara
kızLar ben 13 haftaLık hamiLeyim..cinsiyetini öğrenmek için geçen hafta uLtrasona girdim göstermeyince 1 hafta sonra tekrar girdim..14 hafta oLunca tekrar girmek istiyorum çünkü cinsiyetini bian önce öğrenmek istiyorum..
bu kadar sıkLıkLa uLtrasona girmem bebişe zarar verirmi ? ne sıkLıkta girmem doğru oLur..bana yardımcı oLabiLrimisnz :)

ultrasyonun bir zarari yok bebege. Ama her hafta girmende gereksiz bence. Normalde burada cinsiyeti icin 18. haftayi bekliyorlar.

ya çoğu arkadaşımn 12.haftada beLLi oLmş bende heycan yaptım bian önce öğreneyim istiyorum :)

:10:bence de bu kadar cok gırme her ne kadar zararsız olsa bıle.tadını cıkar o heyecanın merakın

canım ne kadar zararsız deselerde bence herşeyin fazlası zarar.ayda bir girilmesini öneriyor genelde dr.lar.bende 14. haftada cinsiyetini göstermeyince çok merak etmiş bi dr.a daha gitmiştim ama malesef ordada göstermemişti kızım.sonra da nasıl olsa bigün öğrenicez deyip vazgeçtim başka bi dr.a gitmekten.ve kızım taa 20. haftasında kendini göstermişti.

16. 17 . haftalardan önce göstermiyorlar zaten.
Gösteselerde garanti olmuyor.
En iyisi bu haftalarda gitmeniz.

bu haftalarda söyliyecegi cinsiyet sadece kendi tahmini olacaktır doktorun.. zaten kesin olarak 16 - 18 hafadan önce söylemiyorlar... simdi sana 13. haftada kız/erkek dese sen bu kadar heyecanla merak ediyorsun muhtemelen yüzde yüzmüş gibi inanacaksın 3 hafta sonrada aaa bu kız-erkek değilmiş deseler daha kötü olmazmı?

merhaba
ben ab'deyim ve bana da cinsiyet icin 18.haftada bakacaklarini soylediler.Ama insan cok merak ediyor:49:

hiç bir zararı yok merak etme, hatta ileriki yıllarda usb ultrason cihazları çıkacak :) takacaksın dizüstü bilgisayarına izleyeceksin :)

bu haftalarda söyliyecegi cinsiyet sadece kendi tahmini olacaktır doktorun.. zaten kesin olarak 16 - 18 hafadan önce söylemiyorlar... simdi sana 13. haftada kız/erkek dese sen bu kadar heyecanla merak ediyorsun muhtemelen yüzde yüzmüş gibi inanacaksın 3 hafta sonrada aaa bu kız-erkek değilmiş deseler daha kötü olmazmı?

evet çok hakLısn net bişe söLemicek ama oLsun en azından doktorun ağzından çıksın biri :)

cnm ben 12 artı 3de öğrenmiştim cinsiyetini kesin olamakla.
13.haftasında tekrar gittim ve kesin sonucu öğrendim.
ayrıca doğum yapana kadar her hafta gittim diyebilirim.
çünkü görmek istiyordum bebeğimi.
maşallah sağlıkla aldım kucağıma...

cnm ben 12 artı 3de öğrenmiştim cinsiyetini kesin olamakla.
13.haftasında tekrar gittim ve kesin sonucu öğrendim.
ayrıca doğum yapana kadar her hafta gittim diyebilirim.
çünkü görmek istiyordum bebeğimi.
maşallah sağlıkla aldım kucağıma...

ciddimi :) bunu öğrendiğim ii oLdu canmcım :)bnde öğrenene kadar gidicem her hafta inş ;)

ciddimi :) bunu öğrendiğim ii oLdu canmcım :)bnde öğrenene kadar gidicem her hafta inş ;)

bende 10 günde bir giriyorum nerdeyse.napıyım korkuyorum bişeyi var mı diye:-)))15+3 yani 16.haftamın içinde ölçüldü ama yok daha görünmez dedi doktorum gıcık oldum:-))bende salı günü tam 16 bitiyo 17 ye giriyorum.yani 16+0 olduğum gün 4 boyutluya giricwem.bakalım ne dicek doktorum????

ikili testimi 11+5 te yaptırdım bana %50 erkek dedi bak pipisi falan diye gösterdi dr ama yanılma çok yüksek dedi ama doğru çıktı 36+3 bitti oğlum olcak inşallah :)

bende 10 günde bir giriyorum nerdeyse.napıyım korkuyorum bişeyi var mı diye:-)))15+3 yani 16.haftamın içinde ölçüldü ama yok daha görünmez dedi doktorum gıcık oldum:-))bende salı günü tam 16 bitiyo 17 ye giriyorum.yani 16+0 olduğum gün 4 boyutluya giricwem.bakalım ne dicek doktorum????
göstermeyince KIZ diyoLar :) benmde içime kız doğuyo bakaLım..4 boyutLuda beLLi oLur hadi hayrLısı :)

Back
X