Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaa bende cok merak edıyorum kız mı erkekmı dıe :) benim için hiç farketmez hangısı olursa olsun yeterkı sağlıklı sorunsuz olsun.ama yınede catlıom :) daha 8. haftamdayım..
yaa bende cok merak edıyorum kız mı erkekmı dıe :) benim için hiç farketmez hangısı olursa olsun yeterkı sağlıklı sorunsuz olsun.ama yınede catlıom :) daha 8. haftamdayım..
kızlar bende ilk 3 ay her hafta gitmistim,umarım bır sakıncası yoktur.doktordan doktorada degısıyor sanırım ama ilk 3 ay riskli oldugu ıcın ve bebegın kalp atıslarını duymak ıcın her hafta girmem gerektigini söylemisti doktorum.Bu arada vajınaya batma hissi ıle lgılı olarak benım doktorum mangenzyum vermıstı.rahım buyudukce kasılmalarda artma olacagını ve bu sebeple magnezyum kullanabılecegımı söylemıstı.Herkese saglıklı hamilelikler diliyorum.