• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ultrason

karanfil76

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
120
15
13
29
Ya lütfen bakarmisniz adet günü kan verdim doktora gittim 4 haftalık gebeyim kese görülmez dedi doktor o kadar çöktü ki rahmime eve geldim ağrıyor bastırdığı yer aslında o da biliyor görülmediğini neden o kadar sertçe çöktürdu bilmiyorum henüz daha çok yeni önceki gebeliğim riskli sonlandırilmisti zaten korkuyorum ya kizlar keske erken gitmeseydim biraz daha bekleseydim insan ağrıtacak derecede de çökmez ki ama can taşıyorsun ya söyledim hatta doktora korkma bişey olmaz dedi ama ağrılarım var 😒eve geldim sizce sorun olur mu kizlar geçer mi

Ya lütfen bakarmisniz adet günü kan verdim doktora gittim 4 haftalık gebeyim kese görülmez dedi doktor o kadar çöktü ki rahmime eve geldim ağrıyor bastırdığı yer aslında o da biliyor görülmediğini neden o kadar sertçe çöktürdu bilmiyorum henüz daha çok yeni önceki gebeliğim riskli sonlandırilmisti zaten korkuyorum ya kizlar keske erken gitmeseydim biraz daha bekleseydim insan ağrıtacak derecede de çökmez ki ama can taşıyorsun ya söyledim hatta doktora korkma bişey olmaz dedi ama ağrılarım var 😒eve geldim sizce sorun olur mu kizlar geçer mi
Betanız kaç?

bende de kalp atısını görmek için çok bastırmıştı. 2-3 saat içinde gecti ağrısı. merak etmeyin o kadar da kolay değil rahim içindeki bebeğe zarar vermek

Daha embriyo bile değil kesede fasulye gibi bir şey o. Endişe etmeyin hafif regl ağrısı oluyor ilk aylarda. Sağlıkla büyüsün 🧿

bende de kalp atısını görmek için çok bastırmıştı. 2-3 saat içinde gecti ağrısı. merak etmeyin o kadar da kolay değil rahim içindeki bebeğe zarar vermek
İnsllah olmaz benim ilk gebeliğim riskliydi sonlandırıldı kese yırtılması sonucu korktum açıkçası çok bastırdı şimdide bastırdığı yerde ağrım var biraz

Daha embriyo bile değil kesede fasulye gibi bir şey o. Endişe etmeyin hafif regl ağrısı oluyor ilk aylarda. Sağlıkla büyüsün 🧿
İlk gebeligimde kese yırtılması sonucu suyum gelmisti sonlandırıldı gebeliğim endişelerim var biraz bugünde o kadar bastırdı ki doktor canım acıdı söyledim hatta korkma bişey olmaz dedi ama şimdi biraz ağrıyor bastırdığı yer ağrım yoktu öncesi

İlk gebeligimde kese yırtılması sonucu suyum gelmisti sonlandırıldı gebeliğim endişelerim var biraz bugünde o kadar bastırdı ki doktor canım acıdı söyledim hatta korkma bişey olmaz dedi ama şimdi biraz ağrıyor bastırdığı yer ağrım yoktu öncesi
Karından baktıysa endişe etmeyin bence. Sıkıntı olsa kanama da olurdu Allah korusun

Cok erkenden gitmişsiniz 74 ile hiç bir şey gözükmez. Vajinal ultrason ile 3000 beta karından ultrason ile 5000 beta da gözüküyor genel olarak
Evet bende gitmeseydim keske dedim de vajinal akıntı çok oluyordu kaç gündür onu sorayım dedim ne olur olmaz bişey olmasın belki folik asit verir düşüncesiyle gittim😒

Bir şey olmaz forumda böyle telaşlanan anneler çok olmuştu. Çok bastırdılar sonrasında çok ağrıdı diye. Ama hiçbir şey olmadı, merak etmeyin ❤️

Geçmiş olsun hiç korkmAyın rahim ve emriyo etkilenmemiştir bile. Öncekinde kacjncı haftada neden kese yırtılmadı olmuştu
4 aylıktı suyum geldi sebebi bulunmadı enfeskiyondan olur kim zar yapısı ince olur en ufak kasilmada yirtilabilir denildi enfeksiyonun çok az çıkmıştı bu bunu yapacak şey değil demislerdi

Evet bende pazartesi 714 ile öğrendim gebeliğimi haftaya kadar gitmeyeceğim doktora ayın 10 na aldım randevumu hem strese gitmek de istemiyorum valla hiç yaa

Evet bende pazartesi 714 ile öğrendim gebeliğimi haftaya kadar gitmeyeceğim doktora ayın 10 na aldım randevumu hem strese gitmek de istemiyorum valla hiç yaa
Benim dün 1856 y dı betam karından göremedi doktor Ama artısın normal dedi Cumartesi cagırdı kese için ayın 4 ünde kısmetse o zaman gidecegım ama işte bir sürü İhtımal var ya yok dıs gebelik falan hep aklıma takılıyo Bir tane kaybım var bu gebelik öncesi Korkuyorum yani inşallah böyle bişey olmaz inşallah saglıkla ilerler Rabbim sen zorlaştırma, Kolaylastır🤲🤲🤲🤲 Âmin

Kötüyü düşünmek istemiyorum sende hiç düşünme 🤗 uyku hali ve tuvalet arası bir hayat yaşamaya başladım ya sende durumlar nasıl

Kötüyü düşünmek istemiyorum sende hiç düşünme 🤗 uyku hali ve tuvalet arası bir hayat yaşamaya başladım ya sende durumlar nasıl
Çok sukur keseyim görduk bakalım 10 gün sonra Kalp atısı için cağırdı inşallah saglıkla ilerler 🤲🤲 beni daha öyle aman aman sallamadı ama daha benim erken miş 5. Haftada dedi doktor bakalım Bir gebelik kaybım var 10 ay öncesi o yüzden biraz galiba pimpirikliyim🤭

Back
X