Merhaba, düzenli adet görüyorum 29-30 günde bir. Bu ay yine olmam gereken tarihte adet oldum çok fazla kanamam olmadı ve 2 gün sürdü kesildi. 3. ve 4. gün yani bugün çok açık kahverengi az bi akıntım oldu. Üstüne adet görmüş olabilir miyim ? Bir de idrar testini ne zaman yapmalıyım sizce ?
:26:
Merhaba, düzenli adet görüyorum 29-30 günde bir. Bu ay yine olmam gereken tarihte adet oldum çok fazla kanamam olmadı ve 2 gün sürdü kesildi. 3. ve 4. gün yani bugün çok açık kahverengi az bi akıntım oldu. Üstüne adet görmüş olabilir miyim ? Bir de idrar testini ne zaman yapmalıyım sizce ?
Beklenen adetin normalden farkli ise anladigim kadariyla adet gününde gecmis idrar testi yapsan bile cikar.Anlattiklarin yerlesme kanamasina benziyor.Mesela yarin sabah idrari ile yaparsan kesin sonuc alman mümkün.
İdrar tahlili yaptım negatif çıktı. kesin sonuç bu mudur sizce tekrarlıyım mı ? 2 senedir deniyoruz olmadı. başımdan dış gebelik geçti bide. kan tahlili de yaptırmak istemiyorum her seferinde hüsranla sonuçlandı. benim gibi olup sonra hamile olduğunu öğrenenler varmı ? güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.