Doğuma Hazırlık Gebelikte üstüne görenler bebekerinizin cinsiyetini bizlerle paylaşırmısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sumehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
194
2
46
Ankara
Gebelik oluşumunda üstüne görenler yani adet gününe yakın hafif lekelenmesi olan hamişlerin erkek bebeğe hamile olduklarını duydum üstüne görüpte doğum yapan yada cinsiyeti belli olan arkadaşlar lütfen yazarmısınız?

benim bir oğlum var ikinci hamileliğim buda erkek ilknde hiç yaşamadım ama ikincisinde ilk üç ay kahverengi lekelenmem oldu ara ara hatta baya korkmuştum ben bu tarz lekelenmelerin ve kanamaların genelde kız bebeklerde olduğunu duymuştum çoğu kişiden kız sandım önce ama oğlum olacağını söyledi doktorum 2 tanıdığımda daha aynı şey olmuş ve onlarınkide erkek bebek belki bununla alakası yoktur cinsiyetin yerleşme kanamaları diyorlar bunlara.....

29 haftalık hamileyim,haziran 2012 de adet olmuştum,sonra temmuz ayında lekelenme şeklinde adet olduğumu sandım fakat üstüne görmüşüm :nazar:bebişimizin cinsiyet erkek.:emir_bebek::emir_bebek:

benimde 2 aralık son adet tarihim 24 aralıkta leke geldi kırmızı pembeye yakın sonra kesildi bende adet göreceğimi sandım ama olmadı şu anda 6 haftalık hamileyim.annem erkek bebeğe hamile olan kadın hamileliği boyunca mutlaka ya başında ya sonuna doğru kanama olur yani nişan görür der. ilk çocuğum kız onda yaşamadım böyle bir şey geçen yıl düşük yaptım ondada olmamıştı ama bu hamileliğimde lekelenme oldu cinsiyetini de çokk merak ediyorum..

benimde 2 aralık son adet tarihim 24 aralıkta leke geldi kırmızı pembeye yakın sonra kesildi bende adet göreceğimi sandım ama olmadı şu anda 6 haftalık hamileyim.annem erkek bebeğe hamile olan kadın hamileliği boyunca mutlaka ya başında ya sonuna doğru kanama olur yani nişan görür der. ilk çocuğum kız onda yaşamadım böyle bir şey geçen yıl düşük yaptım ondada olmamıştı ama bu hamileliğimde lekelenme oldu cinsiyetini de çokk merak ediyorum..

hayırlı olsun sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsinnn...

Bende regli oldum sanmıştım daha doğrusu hamile olduğumu hissettiğim için düşük yapıyorum sanmıştım. Ağrım oldu ve bir gün kanamam oldu ama ped dolmayacak kadar ve kesildi.
Oğlum oldu alakası varmı bilmiyorum umarım yardımcı olabilmişimdir.

benimde ilk gebeliğimde yerleşme kanamam olmuştu ve oğlum oldu.ama arkadaşımda da yerleşme kanaması olmuştu onunda kızı oldu:)))

Ben hamileligimi anlamistim fakat uzerine 3 gun kanamam olmtustu kan testinde negatif cikmisti ikinci kan testinde ustune gorme yasadigim anlasildi simdi 5 aylik gebeyim ve kizim olacak( Allahin izniyle)

Back
X